Antena Căutare

Bărbatul care are 24 de soții și 149 de copii a ajuns pe mâna autorităților. Ce pedeapsă a primit

Un bărbat în vârstă de 61 de ani a fost condamnat pentru poligamie. El este liderul unei secte religioase fundamentaliste: are 24 de soții și 149 de copii.

Un bărbat în vârstă de 61 de ani a fost condamnat pentru poligamie. El este liderul unei secte religioase fundamentaliste: are 24 de soții și 149 de copii.

Winston Blackmore a fost condamnat la 6 luni de arest la domiciliu și 150 de ore de muncă în folosul comunității, după ce a fost găsit vinovat de poligamie. Maratonul căsătoriilor a început în 1975. El și-a legat destinul de 24 de femei, în cadrul unor nunți celestiale. Se pare că zece dintre miresele lui aveau 17 ani, trei aveau 16 ani, iar una avea doar 15 ani la momentul ceremoniilor.

Blackmore este primul canadian condamnat pentru poligamie din 1906, decizia judecătorilor venind după o luptă lungă, în care avocații apărării au apelat la toate tertipurile posibile pentru achitarea clientului lor.

În tot acest timp, bărbatul nu a negat niciodată că este un practicant al poligamiei, fiind mândru de religia și stilul său de viață.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Una din fiicele lui Blackmore și-a apărat tatăl pe Facebook, printr-o postare : „sunt mândră de tatăl meu și de familia mea și nici un verdict sau așa zis expert nu îmi va zdruncina încrederea în stilul nostru de viață.”

În loc să scoată cartonașul roșu, a scos inelul de logodnă! Un arbitru și-a cerut iubita de soție pe terenul de fotbal... Băiețel român, campionul Portugaliei la şah. Părinţii lui s-au stabilit în străinătate: "Iubește să meargă la bunic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x