Antena Căutare

Bărbatul transformat în câine a mers pe un traseu cu obstacole| VIDEO. Cum s-a descurcat Toco

Bărbatul care a cheltuit o avere ca să se transforme în Toco, un câine din rasa Border Collie, a încercat primul lui traseu de agilitate canină. Iată cum s-a descurcat.

un barbat imbracat intr-un costum de caine realist care face trucuri pe un traseu cu obstacole Galerie
Bărbatul care a cheltuit o avere ca să se transforme în Toco, un câine din rasa Border Collie, a încercat primul lui traseu de agilitate canină. Iată cum s-a descurcat | Capturi Youtube

În timp ce mulți cred că japonezul care are numele de Toco atunci când poartă costumul de câine, nu este în toate facultățile mintale, el a strâns destul de mulți urmăritori în ultimii ani. Acesta a intrat, pentru prima dată în atenția tuturor, anul trecut, după ce în mediul online au fost distribuite mai multe clipuri cu costumul său de câine incredibil de realist. De atunci, a ținut oamenii la curent cu experiențele pe care le trăiește „în pielea” lui Toco prin intermediul canalului său de YouTube „Vreau să fiu un animal”.

VIDEO | Cum s-a descurcat Toco, bărbatul-câine, la primul lui traseu de agilitate

În ultimele luni, bărbatul care a cheltuit 16.000 de dolari să devină câine și-a cumpărat propria cușcă, în care să doarmă și a împărtășit cum este să mergi la plimbare în lesă pe strâzile din oraș.

Iar acum, japonezul are planuri mari. El a participat la primul său curs de agilitate și le-a arătat internauților cum s-a descurcat, fiind pentru prima, pe traseul cu obstacole.

Citește și: „Mi-ar plăcea să o cunosc”. Bărbatul, care a cheltuit 16.000 de dolari pentru a deveni câine, își caută o parteneră, la fel ca el

După o scurtă sesiunea de „socializare” cu mai mulți câini reali, care au fost vizibili speriați de înfățișarea lui neobișnuită, acesta a mers la primul obstacol. După o primă încercare eșuată de a sărit peste bară, acesta a ajuns pe burtă, ceea ce ar însemna o descalificare automată, a explicat un instructor canin care a analizat imaginile, potrivit unilad.com.

„Nu știu cum se mișcă el în acea construcție, dar este cu siguranță o provocare”, a spus Brianne Farr de la Trinity Border Collies.

Brianne a continuat spunând că ritmul lent al lui Toco care a condus la saltul eșuat, este ceea ce ar reprezenta descalificarea lui dacă va concura într-un turneu real.

Bărbatul-câine a mai încercat apoi să treacă și de alte obstacole din traseul de agilitate, dar nu s-a descurcat strălucit. Dar ca orice alt cățel, nu s-a lăsat afectat de rezultatele sale slabe și la final a oferit câteva trucuri la care este mai priceput.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Bărbatul transformat în câine, filmat la prima plimbare în parc. S-a jucat cu alți patrupezi și a făcut trucuri pentru recompense

În ciuda faptului că a participat la o grămadă de activități pentru câini, Toco a spus anterior că oamenii sunt „dezinformați” cu privire la ceea ce își dorește el cu adevărat.

Vorbind pentru New York Post bărbatul care a cheltuit o mică avere ca să se transforme în câine a spus: „Dorința mea de a fi un animal este ca o dorință de te transforma... o dorință de a fi ceva ce nu sunt”.

Test de inteligență rapid. Privește poza și descoperă ce este greșit în mai puțin de 7 secunde. Care este răspunsul... O femeie a crezut că are o simplă tuse, dar când a ajuns la spital medicul i-a pus un diagnostic crunt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x