Antena Căutare

Basescu, catre investitorii arabi: Daca vreti sa vedeti Romania, nu mergeti pe sosele!

Presedintele Traian Basescu le-a recomandat afaceristilor din zona Golfului ca, daca vor sa vada cu adevarat Romania, sa mearga cu elicopterul.

"Daca vreodata veti vrea sa vedeti cu adevarat Romania, sa nu mergeti pe sosele, va recomand un elicopter. Trebuie sa va spun ca sunt un om care a circulat in tara pe sosele foarte mult, dar niciodata nu am descoperit Romania cum am descoperit-o din elicopter. De cand sunt presedinte, circul des si cu elicopterul", a declarat seful statului, la Forumul economic Consiliul de Cooperare al Golfului - Romania.

"Va pot spune ca imaginile sunt extraordinare, o tara care are munti impaduriti, o tara in care, daca mergeti in zona centrala, veti vedea cum curge apa minerala pe marginea drumului, pentru ca nu-i valorificata, o tara in care se poate face in mod egal turism balnear si turism pur si simplu. Ce-i lipseste pentru a valorifica aceste avantaje pe care Romania le are, lipseste exact infrastructura de turism si infrastructura rutiera sau feroviara", a mai spus seful statului.

Sursa: Jurnalul National

VIDEO! Timisoara: Un indicator vechi inca arata drumul catre Iugoslavia... VIDEO! Primii doi politisti pusi pe liber, Aft si Cuda, s-au "angajat" in sectorul privat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x