Antena Căutare

Basescu, despre Udrea: Niciodata nu voi spune unei femei "Da-ti jos rochia asta ca-i prea stramta"

Presedintele suspendat, Traian Basescu, spune, intr-o inregistrare video postata pe Internet, ca ii sunt reprosate atitudinea si actiunile Elenei Udrea, insa el nu este responsabil de toaletele femeilor din PDL si nu spune niciodata unei femei "Da-ti jos rochia asta ca-i prea stramta".

"Imi reprosati Elena Udrea. Vreau sa stiti ca nu sunt responsabil de toaletele femeilor din PDL. Niciodata n-o sa-i spun unei femei, cum nu-i spun nici sotiei mele <>. Asta este o chestiune care tine de fiecare", spune Traian Basescu intr-o inregistrare video pe Facebook adresata celor care ii aduc reprosuri.

"Sigur, este problema lor, fie ca vorbim de Anastase, fie ca vorbim de Videanu, fie ca vorbim de Elena Udrea de ce au ajuns sa fie atacati de ziaristi de dimineata pana seara si ulterior sa dobandeasca o imagine proasta. Este responsabilitatea lor, si nu a mea. Iar cand a fost oportun, cel putin din acest punct de vedere am fost de acord si cu schimbarea din Guvern a lui Adriean Videanu, si cu schimbarea din Guvern a doamnei Elena Udrea", mai spune Traian Basescu.

Presedintele suspendat mai vorbeste in inregistrare despre faptul ca nu a aparat niciodata niciun corupt din PDL si da asigurari ca nici nu va face acest lucru.

Un urias aisberg s-a desprins din banchiza de gheata a Groenlandei!... EXCLUSIV: ETA a vrut s-o ucida pe Lavinia Milosovici!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x