Antena Căutare

Spania: Batrana care a distrus o fresca din secolul al XIX-lea cere compensatii financiare!

A distrus o fresca din secolul al XIX-lea si cere si compensatii pentru asta. Este turnura incredibila a povestii batranei care a compromis definitiv un portret al lui Iisus

Cecilia Gimenez spune ca, datorita greselii ei, biserica unde se afla pictura are parte de mult mai multi vizitatori. Acum cere o cota parte din veniturile aduse de turisti.
De cand fresca pictata cu chipul Mantuitorului a ajuns sa arate asa, mii de turisti au venit sa vada cu ochii lor gafa pictoritei de 80 de ani. Artista spune ca ea nu are nicio vina, pentru ca a fost indemnata chiar de preot sa faca acest lucru.

Acum, bisericuta de langa Zaragoza e, mai mult ca oricand, un loc de pelerinaj, chiar daca primul lucru pe care il fac vizitatorii e sa rada, in loc sa se inchine. Lacasul de cult straluceste de la blitzurile aparatelor foto. Iar Cecilia Gimenez spune ca totul i se datoreaza. Acest lucru este sustinut si de avocatii ei.

Femeia vrea o parte din banii care au intrat in visteria bisericii de cand a devenit atat de vizitata. Nu se stie ce suma cere pictorita. Cert e ca femeia vrea sa foloseasca banii pentru actiuni caritabile. Jurnalistii spanioli spera doar ca femeia nu isi va deschide un atelier de restaurare a frescelor.

Alain Robert a escaladat cel mai inalt turn din lume, Central Plains Fortaleza din China ... Cartea Recordurilor: Cea mai mare salata din lume a fost pregatita la Bucuresti!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x