Antena Căutare

Batrana Dacie 1300 a facut turul Europei

Doi soti din Suceava au scos-o in lume, fara emotii, si nu i-a dezamagit. Dupa ce a strabatut continentul, si chiar si-a cunoscut cateva surate de colectie, in Franta, automobilul, mai vechi se 40 de ani, se odihenste acum intr-o parcare. Iar proprietarii deapana amintiri.

Batrana Dacie 1300 a facut turul Europei. Doi soti din Suceava au scos-o in lume, fara emotii, si nu i-a dezamagit. Dupa ce a strabatut continentul si chiar si-a cunoscut cateva surate de colectie, in Franta, automobilul vechi de 40 de ani se odihneste acum intr-o parcare. Iar proprietarii deapana amintiri.

Acum trei saptamani, sotii Crainiciuc porneau in cea mai frumoasa aventura a vietii lor. Turul Europei. S-au suit intr-una din cele sapte Dacii 1300 ale "flotei" pe care o detin. Un model din 1969. Cea mai veche masina de acest tip din Romania. Acum, calatorii au revenit pe pamantul natal. Cu sute de poze facute.

Pe un traseu bine stabilit, cei doi soti au ajuns mai intai in Franta, iar de aici au mers cu feribotul la Londra, la o intrunire a pasionatilor de vehicule istorice. Au primit apoi o alta invitatie in Franta, la cea mai mare intalnire a iubitorilor de masini Renault.

Chiar si dupa cei 7200 de kilometri parcursi, masina, veche de 43 de ani, este in stare impecabila. Sotii Crainiciuc stiu ca lungul drum in batrana masina va ramane una dintre cele mai frumoase amintiri ale vietii lor. Si sunt de parere ca Dacia 1300 ar trebui sa fie un motiv de mandrie nationala.

Purcelusul unor britanici a devenit un gigant de 160 de kilograme... Prezenta SUA pe Luna: 5 din cele 6 steaguri, inca in picioare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x