Antena Căutare

Bear Grylls, prezentat oficial in fata Reginei Elisabeta a II-a

Atunci cand esti seful Cercetasilor, trebuie sa fii pregatit pentru diverse ocazii importante. Si niciuna nu ar putea fi mai memorabilia decat intalnirea cu Regina Marii Britanii. Bear Grylls, realizatorul emisiunii "Tehnici esentiale de supravietuire", s-a simtit cu siguranta mandru atunci cand a fost introdus in fata suveranei, la intalnirea anuala a Cercetasilor din cadrul Castelului Windsor.

Aventurierul barbat, care detine titlul de Sef al Cercetasilor inca din anul 2009, a sarbatorit alaturi de Regina Elisabeta a II-a cei 600 de tineri britanici cu rezultate deosebite din echipa.

Cei mai multi tineri au primit Trofeul de Cercetasi al Reginei - cea mai mare onoare pe care un Cercetas o poate detine -, in timp ce alti 50 au primit premii de onoare pentru curaj iesit din comun, in salvarea altor persoane.

Purtand o haina Karl Ludwig de culoare vernil si o palarie asortata marca Peter Sommerville, Regina - care este patroana Asociatiei de Cercetasi - a fost acompaniata in cadrul ceremoniei de Ducele de Edinburgh.


Sursa: Daily Mail
Foto: Zimbio.com

VIDEO! Ziua Astronomiei, sarbatorita in toata tara... Un artist a creat coperti de albume numai din pixeli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x