Antena Căutare

Bebelușul care seamănă leit cu Boris Johnson, premierul Marii Britanii. Părinții: "Toată lumea e înnebunită după felul cum arată"

Un bebeluș este în centrul atenției datorită asemănării lui fizice cu Boris Johnson, premierul britanic. Părinții spun că sunt deseori opriți pe stradă de către necunoscuți care insistă cu această asemănare. "Poate că David o să devină premier, nu se știe niciodată", au declarat părinții copilașului.

Colaj foto: in stanga, bebelusul, in dreapta, premierul britanic Boris Johnson Galerie
Un bebeluș seamănă leit cu premierul britanic Boris Johnson. Părinții: "Poate că David va fi în viitor premier, nu se ştie" | Profimedia/Getty

David este un bebeluș în vârstă de aproape patru luni și chipul lui simpatic face pe oricine să se ducă cu gândul la trăsăturile premierului Marii Britanii, Boris Johnson. Asta aud tot mai des și părinții copilașului, când întâlnesc oameni cunoscuți sau necunoscuți, relatează Mirror - UK.

Părul lui David este lung și blond, spre deosebire de părul părinților lui, care este închis la culoare. Mama lui David spune însă că a visat că băiețelul ei va fi blond, dar nu și-a putut explica de unde a apărut, în realitate, acest galben atât de intens.

Bebelușul care seamănă cu Boris Johnson, premierul Marii Britanii. Părinții: "Toată lumea e înnebunită după cum arată"

David a venit pe lume pe 1 martie 2021 și, încă de când s-a născut, asistentele medicale au început să le spună părinților cât de mult aduce chipul lui cu fizionomia premierului britanic, Boris Johnson. La început, a fost o glumă la care toată lumea a râs, toate bune și frumoase. Pe măsură ce timpul a trecut, însă, la aproape patru luni, această remarcă încă rezistă.

Bebelușului cu păr lung și blond, cu ochi albaștri, i se mai spune acum și "micul Boris" în familie, dar mai sunt și străini care, atunci când îl văd pe stradă, îi opresc pe părinți și le spun despre această asemănare incredibilă cu premierul britanic.

Bebelușul care seamănă cu premierul britanic Boris Johnson. Mama copilului: "Probabil că lumea crede că nici nu e al meu"

Proaspăta mamă este Tatiana Doronina, fost model și prezentatoare TV, în vârstă de 35 de ani. Ea a declarat: "David parcă este o celebritate. Toată lumea este înnebunită după felul cum arată. Oamenii îl compară cu premierul Boris Johnson din prima clipă în care îl văd".

"Abia după ce a fost spălat întâia dată am realizat cât de mult păr are pe cap", a mai spus mama bebelușului. "Am fost șocată și nu numai eu, și asistentele medicale erau la fel, nu puteau să creadă cât de mult păr are. Este varianta mini a lui Boris, seamănă leit cu el", a mai spus Tatiana Doronina.

"Probabil că sunt mulți care se gândesc că nici nu este copilul meu, este al meu", a accentuat aceasta.

Tatăl bebelușului este Ruslan, are 43 de ani și lucrează în Construcții. Acesta a spus: "Nu ne-a venit să credem. Am încercat amândoi să ne dăm seama de la cine din familie provine acest păr blond al lui, de unde a luat gena asta. Amândoi avem ten măsliniu, dar David are pielea atât de albă şi ochii albaştri".

"Nimeni din familia mea nu are acest păr blond, dar mama s-a născut așa, poate că de acolo provine și părul lui", a mai spus tatăl bebelușului.

După toată vâlva - în sensul bun - primelor zile petrecute în spital, tatăl bebelușului, Ruslan, și-ar fi dorit să îi pună numele băiatului "Boris", dar soția a refuzat. "Nu este nevoie să îl mai numim așa pentru ca oamenii să spună că seamă cu prim ministrul britanic, asemănarea este mai mult decât evidentă, e incredibil".

Până la urmă, cuplul și-a numit fiul David după Sfântul David.

Mama bebelușului: "Am citit despre semnificația zilei și ne-a plăcut numele David foarte mult, inclusiv cum sună în rusă. (...) Copilul nostru este de-a dreptul fermecător, este vesel și are o personalitate blândă, oamenii iubesc să se uite la el".

Bebelușul care seamănă cu Boris Johnson, premierul Marii Britanii. Părinții: "Poate că David va fi premier, nu se știe"

Părinţii bebelușului s-au întâlnit în Marea Britanie, au rămas acolo, iar în prezent locuiesc în localitatea Surrey. Ruslan şi-a cerut soţia în căsătorie la trei luni după ce s-au întâlnit, iar nunta lor a avut loc trei luni mai târziu.

Mama bebelușlui a spus și o glumă: "Soțul meu spune că este bine că l-am conceput în lockdown, în timpul pandemiei, deoarece David nu seamănă cu niciunul dintre noi".

"Poate că David va fi premier, nu se știe niciodată", au mai completat părinții.

"Micuțul Boris" o să mai rămână cu părul așa lung, pentru că mama lui nu are de gând să i-l tundă prea curând. Deși a încercat totuși să i-l aranjeze în alt fel, nu prea i-a ieșit, pentru că părul bebelușului se ridică tot timpul.

Mama lui David postează fotografii cu el pe Instagram, dar a avut grijă să noteze la descrierea contului pe care i l-a dedicat că "Nu este fiul lui Boris Johnson", ca să înlăture din start confuzia.

Ea este femeia care mănâncă pământ în fiecare zi, de peste 15 ani. Ce au descoperit medicii... Invazie de buburuze pe plajele din România. Află dacă sunt periculoase pentru oameni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x