Antena Căutare

Belgian bătut de ciobanii din Colibița, fiindcă le-a speriat caii! Imaginile filmate de martori (VIDEO)

sUn motociclist belgian în vârstă de 61 de ani a fost bătut cu bestialitate de câțiva ciobani din Colibița. Victima s-a apropiat de aceștia ca să le adreseze câteva vorbe, dar a sfârșit cu răni cumplite! Martorii au filmat tot incidentul din Colibița!

Belgian bătut de ciobanii din Colibița, fiindcă le-a speriat caii! Imaginile filmate de martori (VIDEO)
| Sursa foto: ardealnews.ro

Un motociclist belgian în vârstă de 61 de ani a fost bătut cu bestialitate de câțiva ciobani din Colibița. Victima s-a apropiat de aceștia ca să le adreseze câteva vorbe, dar a sfârșit cu răni cumplite! Martorii au filmat tot incidentul din Colibița!

Belgianul se plimba liniștit cu motocicleta atunci când sunetul puternic a speriat caii unor ciobani, animalele răstrnând astfel căruța la care erau legați.

Străinul s-a dus imediat ca să-și ceară scuze pentru situație și să se ofere să plătească posibilele stricăciuni sau pagube apărute, doar că omul nu a mai apucat să spună mare lucru, fiindcă a fost atacat cu bestialitate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Belgianul a fost bătut de ciobani cu bâte și a ajuns de urgență la spital, unde a primit îngrijiri. Incidentul s-a produs în Colibița și a fost filmat de martori, iar clipul video a ajuns imediat viral pe internet.

Belgianul, stabilit de câţiva ani la Baia Mare, va depune plângere împotriva ciobanilor care l-au bătut.

Regina Maria ar vărsa lacrimi amare! Acțiune inedită pentru salvarea Palatului Regal din Mamaia! Imagini revoltătoare di... Mărturiile pacientelor după scandalul din Mehedinți. „Doamna asistentă nu s-a purtat urât, i-a explicat că îşi face dato...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x