Bethanie Lyon și-a făcut operație de micșorare a bustului, iar sânii i-au crescut la loc la aceeași dimensiune după nouă luni

Bethanie Lyon este o cântăreață și dansatoare din Statele Unite. Ea și-a dorit să își micșoreze sânii, atât că bustul ei a început din nou să crească la scurt timp după operație.

Bethanie Lyon și-a făcut operație de micșorare a sânilor, iar sânii i-au crescut la loc la aceeași dimensiune după nouă luni

Profimedia

Daily Mail a relatat povestea lui Bethanie Lyon.

Bethanie Lyon și-a făcut operație de micșorare a sânilor, iar sânii i-au crescut la loc la aceeași dimensiune după nouă luni

Bethanie Lyon este o cântăreață și dansatoare din Los Angeles, California, în vârstă de 24 de ani. Ea a povestit pentru Daily Mail cum a cheltuit mii de dolari (10.000 de dolari, mai exact) ca să își micșoreze sânii, însă bustul a început să îi crească la loc după trei luni.

La vârsta de 14 ani, ea avea deja sânii foarte mari și a început să se simtă stânjenită din cauza asta. Apropiații sau străinii făceau deseori comentarii legate de acest lucru. Ulterior, la maturitate, când a început să lucreze ca dansatoare, sânii ei prea mari au început să îi afecteze munca deoarece nu mai putea să danseze așa cum trebuie.

În iulie 2019, ea a decis să își micșoreze sânii. Problemele erau mai multe: avea dureri de spate cumplite, oamenii îi aruncau tot felul de priviri neplăcute tot timpul și își găsea cu greu hainele potrivite.

Înainte de operație, ea avea cupa E la sutien. A decis ca, în urma operației, să ajungă la cupa C. A fost bucuroasă când a ajuns la această dimensiune a sânilor, atât că, într-o zi, a sesizat o problemă când costumul ei de scenă a început să se descoasă în zona pieptului odată ce l-a îmbrăcat. Așa a observat că sânii ei au început să crească din nou după operație. Era devastată.

Tânăra: "A fost frustrant, eram atât de fericită de cum arătau după operație. Am trecut prin atâtea și am simțit că a fost totul degeaba".

"Doctorii și asistentele au fost de treabă cu mine, chiar îi apreciez. M-au făcut să mă simt în siguranță. Atât că mie, una, mi-a fost rău după operație. Plângeam ori de câte ori mă ridicam de pe canapea, în prima săptămâna", a mai spus tânăra.

Citește și
Dana Roba, schimbată total de când a renunțat la luminile reflectoarelor. S-a căsătorit și are doi copii
Dana Roba, schimbată total după ce a devenit cunoscută pentru scandalurile de la tv. Cum mai arată acum și cu ce se ocupă
Dana Roba, schimbată total după ce a devenit cunoscută pentru scandalurile de la tv. Cum mai arată acum și cu ce se ocupă
Omar Arnaout și logodnica lui, imagine romantică. Miruna este o tânără foarte frumoasă
Omar Arnaout și logodnica lui, Miruna, imaginea emoționantă de pe rețelele de socializare. Cum au apărut cei doi
Omar Arnaout și logodnica lui, Miruna, imaginea emoționantă de pe rețelele de socializare. Cum au apărut cei doi
colaj de imagini cu ionut cercel si petrica cercel
Prima declarație a lui Ionuț Cercel după ce l-a pierdut pe tatăl său, Petrică Cercel. Ce mesaj a postat
Prima declarație a lui Ionuț Cercel după ce l-a pierdut pe tatăl său, Petrică Cercel. Ce mesaj a postat
Mai multe articole

La nouă luni de la operația de micșorare a bustului, tânăra pretinde că sânii ei au ajuns la aproape aceeași dimensiune a sânilor care exista înainte de intervenția chirurgicală. Doctorii i-au spus tinerei că, cel mai probabil, are un piept "mai sensibil" decât celelalte paciente.

"N-am mai putut purta sutiene după operație, nu știu exact acum ce cupă am, dar mie îmi par sânii aproape identici cu cei pe care îi aveam înainte de micșorarea lor", a mai declarat ea, conform Daily Mail.

Tinerei i s-au menționat înainte de operație toate riscurile acestui tip de intervenție chirurgicală, inclusiv faptul că sânii ar putea să crească la loc, dar acest lucru e o situație rar întâlnită. Deși nu a primit un răspuns concret legat de motivul creșterii sânilor ei, ea crede că acest lucru este strâns legat de hormoni.

"Corpul nostru face ce vrea el să facă și uneori chiar nu putem să facem nimic în privința asta. Eu sufăr de hipotiroidism și iau medicamente în fiecare zi astfel încât corpul meu să funcționeze cum trebuie. Această afecțiune a mea îmi dă peste cap organismul și e posibil ca sânii mei să fi revenit la dimensiunea inițială din cauza tiroidei", a spus ea. Hipotiroidismul apare în momentul în care tiroida nu produce suficienți hormoni.

"Poate că ține și de genetică, și mama are piept generos", a mai spus ea.

La ceva timp după această operație, tânăra spune că a învățat să își accepte corpul așa cum e și nu se mai simte atât de stânjenită de sânii ei. Vrea să se concentreze pe cariera în muzică și dans. Totuși, e posibil să mai încerce o dată să își facă operația de micșorare a sânilor. Va trebui însă să mai aștepte să treacă ceva timp ca să nu își pună viața în pericol, au sfătuit-o medicii.

Orașe europene de vizitat în sezonul rece. Alege destinația favorită de acum
Iarna poate fi sau nu anotimpul tău preferat. Se pare că există orașe europene pe care e...
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021. Leii au parte de emoții puternice. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021 spune că Leii au parte de emoții puternice și în...
Ultimele știri