Antena Căutare

Înainte de mastectomie a dansat Beyonce!!!

Să faci față unei mastectomii cu grație este de lăudat, dar să faci același lucru cu grație și bucurie pare a fi un scenariu imposibil. O femeie reușește să se binedispună înaintea operației pe melodia lui Beyonce "Get me bodied"

Deborah Cohan înainte de o operație de dublă mastectomie

Să faci față unei mastectomii cu grație este de lăudat, dar să faci același lucru și cu bucurie pare a fi un scenariu imposibil. O femeie reușește să se binedispună înaintea operației pe melodia lui Beyonce "Get me bodied"

Deborah Cohan ne demonstrează că se poate, ca înainte de o dublă mastectomie, să te simți bine. Chiar în sala de operații, aceasta "a dat o petrecere" împreună cu personalul medical, dansând pe melodia lui Beyonce.

Filmulețul de șase minute, postat pe YouTube, o prezintă pe tânăra, care urma să intre în operație, cu zâmbetul pe buze și plină de entuziasm, dansând pentru a-și ridica moralul.

Cohan și-a rugat familia și prietenii să facă același lucru și să posteze filmulețe cu ei dansând pe melodiile artistei sale preferate, pe care va urma să le urmărească în perioada de recuperare.

“Am viziuni legate de videoclipuri vindecătoare. Nimic nu îmi aduce o bucurie mai mare decât să îi determin pe alții să danseze, să se simtă bine în corpul lor.”, declară Deborah.

 

Din lumea necuvântătoarelor: o pofticioasă în acţiune... Aveţi rău de mare? Hotelul-vapor din Coreea de Sud vă scapă de griji!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x