Antena Căutare

Biblia este falsa, sustine un profesor israelian

Anumite parti din Biblie nu sunt adevarate, cel putin asa sustine un arheolog prestigios din Tel Aviv, pentru ca nu exista dovezi care sa le sustina, anunta site-ul Sott.



Profesorul Finkelstein, "tatal arheologiei biblice", a declarat pentru publicatia "Jerusalem Post" ca arheologii israelieni nu au gasit dovezi istorice sau arheologice care sa sustina Exodul (sau Iesirea) din Biblie.

El mai afirma ca nu se pot sustine cu dovezi nici peregrinarile evreilor pe muntele Sinai si nici cucerirea Canaanului de catre Iosua. Cat despre presupusul templu al lui Solomon, acelasi arheolog spune ca nu avem dovezi care sa demonstreze clar ca el ar fi existat in realitate.

Si Rafi Greenberg, un arheolog independent, spune ca Israelul va descoperi ceva daca face sapaturi timp de sase saptamani. El mai spune ca israelienii au excavat ceea ce se numeste "Orasul lui David" in apropierea Jerusalimului, la Silwan, timp de doi ani. Totul a fost, insa, fara niciun folos.

Foto: handofgod.com.au

Politicianul Barney Frank a tras un "vant" in direct la TV... Ploaie de stele cazatoare, vizibila in Romania pe 12 august...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x