Antena Căutare

Biblie făcătoare de MINUNI! MIRACOLUL pe care l-a făcut pentru un soldat în Primul Război Mondial. „Auzea inamicii venind, dar nu se putea mișca” - FOTO

O Biblie ce acum este găurită de gloanțele unei mitraliere germane i-a salvat viața unui soldat britanic în timpul Primului Război Mondial, după cum a povestit fiica lui, acum în vârstă de 87 de ani.

O Biblie ce acum este găurită de gloanțele unei mitraliere germane i-a salvat viața unui soldat britanic în timpul Primului Război Mondial, după cum a povestit fiica lui, acum în vârstă de 87 de ani. Scena în care această biblie a salvat o viață este uimitoare, mai ales că militarul era imobilizat la pat și lipsit de apărare.

Miracolul s-a produs când soldatul Leslie Friston, la vremea aceea în vârstă de 23 de ani, se afla pe un pat de spital, recuperându-se după un atac cu gaz toxic.

Friston fusese orbit și avea probleme respiratorii în urma acelui atac ce s-a petrecut în 1917, în Franța.

În timp ce se afla pe patul de spital, o aeronavă de luptă germană a survolat peste clădirea în care se afla Friston, trăgând cu o mitralieră.

Două gloanțe au lovit Biblia soldatului, ce se afla lângă el, pe noptieră. Astfel, Biblia ar fi oprit gloanțele să îl lovească pe Leslie Friston.

Biblie făcătoare de MINUNI! MIRACOLUL pe care l-a făcut pentru un soldat în Primul Război Mondial. „Auzea inamicii venind, dar nu se putea mișca” - FOTO

Friston, care era asistent medical, originar din Surbiton, Surrey, a supraviețuit războiului, datorită Bibliei. Prin urmare, el a dus Biblia acasă, la familia lui, și a păstrat-o aproape de el până când a murit, în anul 1958, la vârsta de 64 de ani. După aceea, Biblia a fost moștenită de fiica lui, Ena Thompson, acum în vârstă de 87 de ani.

„Cred că a fost un moment terifiant. El era intoxicat grav și orbit. Era imobilizat la pat, așa că sigur a auzit cum se apropie avionul. Însă, era lipsit de apărare”, a povestit Ena Thompson.

Friston și-a recăpătat vederea după ce s-a întors în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord. El și-a deschis un magazin alimentar în Hampton. Doi frați ai lui nu au fost, însă, la fel de norocoși, pierind în timpul războiului.

Thompson a spus despre Biblia tatălui ei că este „un obiect extrem de special”.

„Când țin această Biblie în mână, simt ceva special – fericire și siguranță, dar și apropiere de tatăl meu”, a spus ea.

Mama se afla cu copilul în tren când a zărit un scaun liber pe care stătea poșeta unei doamne. A vrut să se așeze acolo,... O civilizație FANTOMĂ ar putea trăi printre noi. Cercetătorii au explicat cum materia întunecată poate explica acest fen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x