Antena Căutare

Bijuteriile viitorului! Ce vedeai în Star Trek a devenit realitate!

O linie genială de bijuterii, gândită de un studio de creaţie din Polonia va face cu siguranţă viitorul mult mai luminos!

O linie genială de bijuterii, gândită de un studio de creaţie din Polonia, va face cu siguranţă viitorul mult mai luminos!

Neclumi este numele sub care o companie poloneza doreşte să revoluţioneze lumea bijuteriilor prin înlocuirea metalelor şi pietrelor preţioase cu fascicule de lumină. Acestea vor fi activate de un microproiector, imaginea redată putând lua forma mai multor tipuri de bijuterii, de la coliere şi brăţări până la ceasuri . Şi cum spectaculozitatea proiectului nu era suficientă, Neclumi îşi propune să dea posibilitatea doritoarelor de a alege chiar şi opţiunea de interactivitate a acestora, printr-o aplicaţie de pe telefonul mobil.

Astfel, se va putea alege modelul Airo, pentru ca imaginea luminoasă să se mişte concomitent cu poziţia corpului, Sono, când bijuteria va reacţiona la vocea purtătoarei şi sunetul ambiental, Roto, care o va sincroniza cu mişcarea de rotaţie a capului şi Movi, care se va activa la mişcarea corpului putând “sări odată cu tine”.


Chiar dacă tehnologia nu este încă în măsură să permită fructificarea acestei idei, artiştii promit că proiectul lor va deveni realitate în cel mai scurt timp.

Au făcut spectacol într-un metrou din Paris și au smuls hohote de râs! Doi români de etnie romă fac furori pe internet (... Nu te uita dacă stai prost cu inima! Legat la ochi, pe o sârmă, a traversat distanţa dintre doi zgârie-nori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x