Bijuteriile viitorului! Ce vedeai în Star Trek a devenit realitate!

O linie genială de bijuterii, gândită de un studio de creaţie din Polonia va face cu siguranţă viitorul mult mai luminos!

O linie genială de bijuterii, gândită de un studio de creaţie din Polonia, va face cu siguranţă viitorul mult mai luminos!

Neclumi este numele sub care o companie poloneza doreşte să revoluţioneze lumea bijuteriilor prin înlocuirea metalelor şi pietrelor preţioase cu fascicule de lumină. Acestea vor fi activate de un microproiector, imaginea redată putând lua forma mai multor tipuri de bijuterii, de la coliere şi brăţări până la ceasuri . Şi cum spectaculozitatea proiectului nu era suficientă, Neclumi îşi propune să dea posibilitatea doritoarelor de a alege chiar şi opţiunea de interactivitate a acestora, printr-o aplicaţie de pe telefonul mobil.

Astfel, se va putea alege modelul Airo, pentru ca imaginea luminoasă să se mişte concomitent cu poziţia corpului, Sono, când bijuteria va reacţiona la vocea purtătoarei şi sunetul ambiental, Roto, care o va sincroniza cu mişcarea de rotaţie a capului şi Movi, care se va activa la mişcarea corpului putând “sări odată cu tine”.


Chiar dacă tehnologia nu este încă în măsură să permită fructificarea acestei idei, artiştii promit că proiectul lor va deveni realitate în cel mai scurt timp.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri