Antena Căutare

Zeci de pui de foca au fost salvati de pe plajele din California

Pe plajele din California pot fi vazuti, in aceasta perioada a anului, tot mai multi pui de foca, la prima vedere parasiti de mamele lor. Flamanzi si disperati, ei nu ezita sa se avante in mijlocul oamenilor. Lucratorii de la un mare parc acvatic sunt cei care-si asuma sarcina de a salva micile vietati si de a le adaposti pana sunt in stare sa se descurce singure.

O intalnire cu un pui de foca sau de leu de mare nu este deloc ceva iesit din comun in aceste zile, pe plajele in sudul Californiei. Nimeni nu ramane indiferent cand aude chemarile disperate ale puilor rataciti departe de mamele lor.

Specialistii stiu ca acesta este sezonul in care focile isi intarca puii, fara sa tina seama ca multi nu stiu cum sa se descurce fara laptele matern. Epuizate, micile foci ajung sa caute ajutorul oamenilor, pe care, in mod obisnuit, ii evita.

Aici intervin salvatorii de la parcul acvatic Sea World. In aceasta perioada, ei alearga aproape fara incetare de la o plaja la alta, pentru a salva puii de foca si leu de mare. Pui care, in ciuda aspectului lor simpatic, pot fi periculosi pentru cei nepregatiti.

De la inceputul anului, salvatorii au pus la adapost aproape 70 de pui. Dupa ce sunt hraniti, ingrijiti si insemnati cu un cip, pentru a li se urmari miscarile, ei sunt eliberati in ape bogate in peste, unde se pot obisnui cu viata pe cont propriu.

O japoneza a venit la Bucuresti pentru a studia fenomenul "manele"... Un video in care ar fi surprins impactul dintre un OZN si meteoritul care a lovit Rusia face furori pe Internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x