Antena Căutare

Bizar: Femeia care a dat nastere unei echipe de fotbal: 12 baieti si nicio fata!

O femeie din Statele Unite se poate mandri ca are acasa o echipa de fotbal. Ea a adus pe lume nu mai putin de 12 copii, toti baieti. Atat ea cat si sotul ei au o explicatie inedita pentru numarul atat de mare de copii: si-au dorit cu ardoare o fetita. Acum cateva zile femeia a nascut, insa, tot un baiat.

"Nu am stiut ce o sa fie, inainte de a naste. Niciodata nu am vrut sa aflam inainte si intotdeauna am adus pe lume cate un baiat. Si intotdeauna momentul e o surpriza", spune proaspata mamica. Cei doi spera pana in ultimul moment ca urmatorul bebelus sa fie fetita, insa din pacate (sau din fericire) toti sunt baietei.

Cel mai mare dintre frati are 21 de ani. El se ocupa de cei mici atunci cand lucrurile scapa de sub control, printre atatea scutece de schimbat si copii dornici de aventura.

Ambii parinti spun insa ca nu se vor opri pana nu aduc pe lume si o fetita. Prietenii lor de familie i-au sfatuit un singur lucru pentru ca dorinta lor sa devina realitate: sa gandeasca viata in roz!

FOTO! Cele mai originale tatuaje de cuplu: Asa spun baietii duri si fetele rele "Te iubesc"!... Argentina, tara in care VIAGRA se distribuie GRATUIT!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x