Antena Căutare

Black Friday 2021. Când încep marile reduceri în România la cele mai importante magazine online și ce oferte au

Black Friday e una dintre cele mai așteptate zile ale anului. Atunci, pasionații de cumpărături au șansa să intre în posesia obiectelor mult dorite, inclusiv televizoare, laptopuri, și alte electrocasnice. Reduceri sunt și la articole de îngrijire sau vestimentare. Iată când începe Black Friday la cele mai importante magazine online și ce oferte au emag, Vivre, Flanco, Altex, Notino, Sephora, evoMag, Answear, Elefant, About You.

femeie care sta cu telefonul in mana si are niste pungi agatate pe mana Galerie
Iată când începe Black Friday la cele mai importante magazine online și ce oferte au emag, Vivre, Flanco, Altex, Notino, Sephora, evoMag, Answear, Elefant, About You | Shutterstock.com

De Black Friday, milioane de oameni fac cumpărături serioase: se pregătesc pentru Crăciun, pentru zilele de naștere ale celor dragi sau profită de ocazie pentru a achiziționa produsele dorite la prețuri mai mici. Iată tot ce trebuie să știi despre această zi, dar și ce trucuri trebuie să ai în vedere pentru a face shopping inteligent.

Când începe Black Friday 2021 în România

La finalul lunii noiembrie, toate magazinele, inclusiv cele fizice, își vor afișa oferta pentru Black Friday 2021.

De regulă, Vinerea Reducerilor cade în perioada 23-29 noiembrie. În anul 2021, Black Friday va fi pe 26 noiembrie 2021. Aceasta va fi ziua cu cele mai mari reduceri, conform comercianților, când ofertele imbatabile îi fac pe pasionații de cumpărături să-și umple coșurile virtuale sau, de ce nu, pe cele fizice.

În România, nu toate magazinele online respectă această dată. Unele preferă să ia startul mai devreme, în timp ce altele au nevoie de mai mult timp pentru a-și prezenta ofertele de Black Friday.

Citește și: Vaticanul critică dur consumerismul din luna decembrie. Papa Francisc cataloghează fenomenul ca fiind un „virus care atacă credinţa la rădăcini''

Și, pentru că probabil te întrebi când va începe Vinerea Neagră, află din rândurile următoare când începe Black Friday la eMAG, Vivre, Flanco, Altex, Notino, Sephora, evoMag, Answear, Elefant, About You, Dedeman.

Când începe Black Friday 2021 la eMAG

Black Friday se apropie cu pași repezi și primul magazin care va da start marilor reduceri în noiembrie este eMAG. Campania de Black Friday de la eMAG va începe pe data de 12 noiembrie 2021. Atunci, magazinul online își va prezenta ofertele pentru Vinerea Neagră.

Ca în fiecare an, campania Black Friday de la eMAG va fi activă doar 24 de ore. Momentan, retailerul nu și-a prezentat catalogul de oferte, însă cu siguranță o va face curând.

Când începe campania Black Friday 2021 la Vivre

După reducerile de Black Friday din iulie 2021, Vivre se pregătește de o nouă campanie. Deocamdată, nu se cunoaște data la care va începe campania oficială de Vinerea Neagră la Vivre. Cert este că, în 2020, au existat reduceri de până la 90%.

La fel ca în anii anterior, magazinul online oferă retur gratuit în 30 de zile la cumpărăturile făcute de Black Friday, precum și plata în rate, livrare cu verificare, reduceri și extra reduceri pentru clienții fideli.

Când e Black Friday 2021 la Flanco

Black Friday se apropie cu pași rapizi, iar unul dintre magazinele care se află în topul românilor este Flanco. În anii anteriori, magazinul a oferit o mulțime de beneficii precum plata în rate, livrare și testare în magazin, deschidere colet la livrare, 14 zile în care poți returna produsul.

În 2020, Black Friday la Flanco a început în data de 13 noiembrie. În același an, unele magazine au ales să-și prezinte ofertele în perioada 13-15 noiembrie, în vreme ce altele au așteptat 28-29 noiembrie 2020.

Cel mai probabil, Flanco va începe campania de Vinerea Neagră la fel de devreme. Rămâi pe a1.ro pentru a afla data exactă.

Altex Black Friday 2021: când începe campania de reduceri

Black Friday de Iarnă la Altex aduce reduceri de până la 70% la laptopuri, televizoare, telefoane, electricasnice. Chiar dacă momentan magazinul nu și-a prezentat ofertele pentru Vinerea Reducerilor din noiembrie 2021, campania va fi anunțată cu ceva timp înainte pentru ca doritorii să-și poată pregăti lista de cumpărături.

În 2020, Altex și-a prezentat catalogul de oferte de Black Friday chiar la începutul lunii noiembrie. De asemenea, reducerile au fost disponibile atât în magazinele online, cât și în cele fizice. Pasionații de cumpărături au putut profita până pe 2 decembrie 2021 de reducerile care au fost înlocuite, din ziua respectivă, cu cele de Moș Nicolae.

Când începe Black Friday la Notino 2021

Anul acesta, Black Friday la Notino va fi pe data de 26 noiembrie 2021. Reducerile substanțiale la produsele de pe site vor începe din data de 8 noiembrie și vor continua până pe 28 noiembrie 2021, când va fi ultima zi.

În 2021, Notino pune la dispoziție o întreagă săptămână din care clienții pot beneficia de prețuri mai mici la parfumuri și produse cosmetice. Notino nu și-a prezentat, la momentul scrierii acestei știri, catalogul de oferte pentru Black Friday 2021, dar promite o gamă largă de produse.

Black Friday Sephora 2021: Când ia start campania de reduceri

De Black Friday 2021, Sephora pune la dispoziție reduceri și promoții la branduri de machiaj, produse de îngrijire a pielii, parfumuri și o mulțime de alte articole.

Retailerul anunță că fenomenul Vinerea Neagră se va întinde pe parcursul a trei zile, timp în care doritorii pot achiziționa produse la prețuri reduse. Nu este, însă, clar când își va prezenta Sephora catalogul de oferte pentru Black Friday și nici care este data când va începe campania.

Anul trecut, Black Friday la Sephora a început pe data de 27 noiembrie 2020 și au urmat trei zile de promoții și reduceri, până pe 30 noiembrie.

Când ia start Black Friday la evoMAG în 2021

evoMAG va desfășura, în 2021, campania de Black Friday pe durata întregii luni noiembrie. Campania de reduceri va lua start în data de 1 noiembrie și se va derula până pe 30 noiembrie 2021, inclusiv. Prețurile produselor din gama evoMAG vor fi reduse cu aproximativ 50-70%.

Cel mai probabil, campania de Black Friday 2021 de la evoMAG se va desfășura, la fel ca în 2020, în etape, în funcție de săptămâni. Apogeul reducerilor poate fi atins pe data de 12 noiembrie 2021, când mai multe campanii de Vinerea Neagră vor fi în curs.

Black Friday 2021 Answear: Când începe

La Answear, campania de Black Friday are loc de mai multe ori pe an. După reducerile masive din primăvară și vară, promoțiile din iarnă aduc scăderi de prețuri ce vor atinge și pragul de 70%.

Ca în anii precedenți, magazinul online va da startul campaniei de Black Friday începând cu data oficială, însă momentan nu a anunțat dacă ofertele vor fi disponibile pe de 12 noiembrie 2021 sau reducerile vor fi aplicate de pe 26 noiembrie 2021.

Answear promite stocuri reînnoite și se așteptă ca Black Friday să dureze circa 10 zile.

Black Friday 2021 Elefant: oferte și data de început

În România, Black Friday 2021 are loc în data de 12 noiembrie 2021. Conform tradiției americane, Black Friday 2021 este în ziua de după a patra joi a lunii noiembrie (Ziua Recunoștinței), adică pe 26 noiembrie 2021.

Cel mai probabil, magazinele din România vor avea două perioade de reduceri, care se pot extinde peste ambele weekend-uri sub numele de Black Weekend 2021.

La Elefant, reducerile masive de Black Friday 2021 vor fi aplicate din 12 noiembrie 2021, când ofertele și cataloagele cu produse vor fi disponibile pe site-ul magazinului.

Când e Black Friday 2021 la About You

De Black Friday 2021, marile reduceri de la About You încep pe 26 noiembrie. Atunci, doritorii pot profita de promoții substanțiale la geci, rochii, pantaloni și multe alte articole vestimentare.

Ca de obicei, clienții About You au la dispoziție 100 de zile pentru a returna produsele care nu li se potrivesc.

Când a apărut Black Friday

Termenul ”Black Friday” a fost inventat în anii 1960 pentru a marca începutul sezonului de cumpărături de Crăciun. ”Black” se referea la magazinele care treceau de la ”red” la ”black”, atunci când înregistrările contabile erau ținute manual, iar cerneala roșie indica o pierdere, iar cea neagră un profit.

Pe măsură ce comercianții au început să-și dea seama că pot atrage mulți oameni prin reducerea prețurilor, Black Friday a devenit ziua potrivită pentru cumpărături, una cu încasări mai bune decât chiar cele de dinaintea Crăciunului.

Chiar dacă oamenii cumpără atunci multe lucruri, cele mai achiziționate sunt electronice și jucării populare, deoarece acestea pot avea cele mai reduse prețuri.

Citește și: RAPORT: De Black Friday şi de sărbătorile de iarnă, infractorii cibernetici vizează clienţii site-urilor de comerţ electronic

Cum s-a schimbat Black Friday din cauza pandemiei

Odată cu începutul pandemiei de coronavirus, consumatorii au fost obligați să-și facă cumpărăturile online pentru a evita să se îmbolnăvească de temutul virus.

Astfel, deși și în ultimii ani, s-a înregistrat o creștere a online-ului, 2020 a schimbat regulile: oamenii au cumpărat mai mult ca oricând din magazinele online.

Această tendință a fost observată în toată lumea, nu doar în România, acolo unde marile magazine online precum emag, Flanco, Altex, Vivre, Notino, Sephora, Carrefour se află între primele căutări ale celor care vor să profite de ofertele de Black Friday.

O femeie a renunțat la alimentul preferat și a slăbit 32 de kilograme. Cum arată azi Cassie Percival... Joey Turner, tânărul care i-a îngrijorat pe fani din cauza apariției sale, părând anorexic. "E foarte, foarte trist...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x