Antena Căutare

Blonda sexy s-a pozat în ipostaze incendiare la plajă, dar un mic detaliu a dat-o de gol! Photoshop n-a mai salvat-o!

Un fotomodel celebru a încins spiritele pe o plajă din Malibu, însă una dintre poze nu a fost editată în Photoshop, iar adevărul a ieșit la iveală.

Blonda sexy s-a pozat în ipostaze incendiare la plajă, dar un mic detaliu a dat-o de gol! Photoshop n-a mai salvat-o! Galerie
Imaginile au devenit virale pe internet

Un fotomodel celebru a încins spiritele pe o plajă din Malibu, însă una dintre poze nu a fost editată în Photoshop, iar adevărul a ieșit la iveală.

Dacă posteriorul pare „beton” şi ar face geloasă orice femeie din lume, când vine vorba despre sânii tinerei, e altă poveste.

Mesajul viral scris de un român. Nimeni nu i-a mai blocat căile de acces când a citit ce scria pe hârtie!

Ava a făcut un pictorial incendiar pe o plajă din Malibu. Îmbrăcată într-un top tricotat şi o pereche de bikini minusculi, aceasta şi-a etalat mândră formele apetisante, însă nu tocmai perfecte, aşa cum ar fi vrut să pară.

Din păcate, uneori nu poți ascunde toate defectele

O imagine care a scăpat „magiei” Photoshopului a arătat că sânii blondei au cam luat-o la vale, părând că au pierdut lupta cu gravitaţia, potrivit rnl.ro.

Ava Elizabeth Sambora are 18 ani şi s-a născut pe 4 octombrie 1977, în Los Angeles. Este fiica actriţei Heather Locklear şi chitaristul Richie Sambora.

Care dintre vehicule îşi pot continuarea deplasarea în intersecţie? Nouă din zece oameni greşesc!... De ştiut când îl întorci pe grătar! Povestea MICULUI românesc: de la o greşeală culinară, la un fenomen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x