Blugii cu iluzie optică sunt noua senzație în materie de modă. Uite cât de bizari sunt

Blugii cu iluzie optică sunt noua senzație în materie de modă, inventați de doi designeri coreeni. Mulți văd acești jeanși ca fiind bizari, alții par înnebuniți după ei și și-ar dori și ei o pereche. Sunt dispuși să plătească pe ea sute de dolari.

Blugii cu iluzie optică sunt noua apariție spectaculoasă în materie de modă

Getty Images

Aproape orice generație are o altă generație despre care spune că nu și-ar fi dorit vreodată să fi făcut parte, din motive mai mult sau mai puțin întemeiate, inclusiv vestimentare. În anii '90, era moda blugilor rupți în genunchi sau cât mai rupți peste tot, pe care foarte mulți oameni nu i-au suportat sau purtat vreodată.

Blugii cu iluzie optică te induc în eroare

Iată că acum a apărut o nouă senzație în materie de modă: blugii cu iluzie optică, care ar întoarce cu siguranță privirile oricărui trecător de pe stradă și l-ar induce în eroare.

O companie franceză, fondată de doi designeri coreeni, este „vinovată” pentru apariția acestor jeanși care îți fură și amețesc ochii. Ei au creat două modele de blugi și pantaloni care arată, într-adevăr, ca niște opere de artă atunci când sunt purtați, prin simplul fapt că reprezintă o inovație.

Picioarele acestor blugi și pantaloni sunt strategic tăiate și cusute, astfel încât țesătura să se miște independent. Pentru cineva care îi privește, efectul este spectaculos și bizar în egală măsură. Desigur, dacă este sau nu atrăgător din punct de vedere vizual, este cu totul subiectiv pentru fiecare în parte.

Designerii coreeni vor să scoată și profit în urma ideii și afacerii lor. Au de gând să vândă blugii cu iluzie optică cu prețuri începând de la 300 de dolari perechea, dar cei mai scumpi pantaloni pot ajunge și la 500 de dolari.

Ultimele știri