Antena Căutare

Blugii strâmţi au băgat în spital o femeie din Australia! Pericolul uriaş la care te expui dacă îi porţi des

În ultimii ani, blugii strâmţi au devenit din ce în ce mai purtaţi de femeile din întreaga lume. Deşi sunt ieftini şi foarte uşor de asortat, aceştia pot reprezenta un pericol pentru sănătatea noastră.

Blugii "skinny" pot fi foarte periculoşi pentru sănătate

time.com

În ultimii ani, blugii strâmţi au devenit din ce în ce mai purtaţi de femeile din întreaga lume. Deşi sunt ieftini şi foarte uşor de asortat, aceştia pot reprezenta un pericol pentru sănătatea noastră.

Un astfel de exemplu este povestea unei femei din Australia. Ea a ajuns pe patul de spital după ce blugii ei 'skinny' aproape că au paralizat-o.

Purta o pereche de blugi strâmți când s-a dus să-și ajute o rudă să se mute. Mai târziu, în timp ce mergea spre casă printr-un parc, tălpile și picioarele i-au amorțit și s-a prăbușit, a declarat neurologul dr.Thomas Kimber, potrivit agerpres.ro.

Nu o să ghiceşti niciodată cum s-a îmbrăcat o adolescentă la balul de absolvire! Oamenii s-au holbat la ea minute în şir

"Nimeni nu a observat că a căzut și a rămas culcată acolo timp de mai multe ore", a spus Kimber, co-autor al unui articol despre acest caz publicat în revista "Neurology, Neurosurgery and Psychiatry".

Dacă sunt purtaţi prea des, blugii strâmţi pot provoca probleme de sănătate

Ea a reușit să ajungă la drum și să oprească un taxi care a dus-o la Royal Adelaide Hospital, unde blugii i-au fost tăiați. Dr. Kimber a explicat că pacienta dezvoltase un sindrom de compresie, blugii prea strâmți oprind alimentarea cu sânge a mușchilor gambei, iar ca răspuns la această stare, mușchii s-au umflat atât de mult încât au presat pe doi dintre nervii majori din partea de jos a piciorului, provocându-i slăbiciune și amorțeală a picioarelor.

Ce a fost în capul ei!??? A îmbrăcat cea mai transparentă rochie şi a ieşit pe stradă, în zona Eroilor! Oamenii au fost oripilaţi

Mușchiul umflat și-a revenit după aproape patru zile, iar femeia a fost capabilă să meargă singură când a părăsit spitalul, a mai precizat medicul.

Sursa: agerpres.ro

Beția l-a împins să facă un gest necugetat! A mâncat ciment proaspăt crezând că este pastă de susan... Galerie FOTO! Modele de unghii la care nu te-ai fi gândit vreodată: Artă sau penibil?...
Horoscopul zen al lunii iunie. Cum reușesc nativii să treacă peste probleme în această vară
Dacă nu credeai până acum, există chiar și un horoscop zen al lunii iunie. De fapt, îl...
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023. Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu adevărat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023 spune că Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu...
Parteneri
Ciambella cu cireșe și cocos. Rețetă de prăjitură din bucătăria italiană
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x