Antena Căutare

Boala îi DISTRUGE viața! Femeia care NU se mai poate opri din SUGHIȚAT de 11 ani

Când auzi de o asemenea afecțiune, ți-e greu să crezi, dar boala e pe bune. O femie din Anglia a îngrozit până și medicii cu afecțiunea pe care o are.

Când auzi de o asemenea afecțiune, ți-e greu să crezi, dar boala e pe bune. O femie din Anglia a îngrozit până și medicii cu afecțiunea pe care o are.

Amanda Corby în vârstă de 46 de ani sughite fără întrerupere de aproape 11 ani. Practic, din 2003 ea nu s-a mai putut opri și are câteva perioade în care sughite încontinuu, la intervale de la 2 secunde până la 10 minute.

A ajuns la capătul puternilor. Nici măcar medicii nu au găsit un leac pentru problema ei. Până acum femeia a sughițat de aproape trei milioane de ori.

"Am incercat totul! De la leacuri babesti pana la fel de fel tratamente, chiar si hipnoza. Aceasta din urma a functionat 3 luni, dupa care episoadele de sughit au reaparut. Nu mai stiu ce sa mai fac", spune Amanda.

Nativi din Raci, atenție la... "gabarit": sunteți predispuși la îngrășare! Horoscop pentru sănătate în săptămâ... FOTO: Nici în FILME n-ai VĂZUT AŞA CEVA! Toată lumea s-a ÎNGHESUIT să FACĂ POZE...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x