Antena Căutare

Boc: L-am prins in brate pe ambasadorul Frantei si datorita orelor de gimnastica

Premierul Boc a povestit, la un post de televiziune, cum a reactionat in momentul in care ambasadorul Frantei la Bucuresti, Henri Paul, a lesinat, informeaza Mediafax.

Boc a relatat ca a vazut cu coada ochiului ca se intampla ceva si ca a decis sa intervina cand a inteles ca nu e "de gluma". Premierul a mentionat ca a reusit sa-l prinda pe Henri Paul in brate si datorita orelor de gimnastica.

"Am vazut cu coada ochiului ca ceva se intampla, ca ambasadorul a pus mana pe pupitru intr-un mod mai deosebit, iar cand am vazut ca nu e de gluma am intervenit si l-am prins in brate. Era o caldura sufocanta", a declarat Boc.

El a sustinut ca a reusit sa-l prinda in brate pe ambasador si datorita exercitiilor parcurse periodic la sala de gimnastica.

Ambasadorul Frantei la Bucuresti, Henri Paul, a lesinat in bratele lui Boc. Diplomatul, in varsta de 59 de ani, si-a revenit dupa cateva minute.

Diplomatul si-a pierdut cunostinta in timp ce sustinea un discurs. Premierul Emil Boc, aflat in apropierea ambasadorului, l-a spijinit pe acesta si l-a ajutat sa se ridice.

Langa diplomat se afla si Mircea Geoana, care a sarit, de asemenea, in ajutorul lui Hanri Paul. Diplomatul si-a revenit imediat, primind un pahar cu apa de la organizatori.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

TAXI-Boc: Sorin Oprescu i-a platit 19 lei premierului pentru o cursa... VIDEO! Targu Jiu: Doi pui de tigru siberian, vedete la zoo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x