Antena Căutare

Bocancii cu atitudine ai sezonului 2017/2018

De cateva sezoane incoace, tendintele in materie de incaltaminte s-au schimbat radical, comoditatea si confortul castigand din ce in ce mai mult teren in randul stilistilor, fashionistelor si mai ales a femeilor de pretutindeni. Au apus demult vremurile in care numai tocul cui sau foarte inalt iti schimba radical tinuta, traim timpuri in care o pereche veritabila de bocanci poate face diferenta intre un look cool si unul banal.

De cateva sezoane incoace, tendintele in materie de incaltaminte s-au schimbat radical, comoditatea si confortul castigand din ce in ce mai mult teren in randul stilistilor, fashionistelor si mai ales a femeilor de pretutindeni. Au apus demult vremurile in care numai tocul cui sau foarte inalt iti schimba radical tinuta, traim timpuri in care o pereche veritabila de bocanci poate face diferenta intre un look cool si unul banal.

Investeste in piese practice si foarte versatile, dar cu un twist stilistic, ce au un factor cool. Indiscutabil primii pe lista sunt deja celebrii bocanci! Comozi, practici, caldurosi si cel mai important megastylish, sunt ideali atat pentru outfituri relaxate de weekend in care poti strabate un oras in lung si in lat, cat si pentru tinutele tale smart urban.

Asa ca pentru toamna iarna 2017/2018 alege o pereche de bocanci pentru barbati sau pentru dama, cu personalitate, dar care sa se inacadreze la fix in coordonatele de coolness ale sezonului. Iti garantam ca ii gasesti pe toti in magazinul online zappatos.ro! Iata cateva dintre propunerile noastre pentru sezonul ce tocmai a inceput:

Bocancii Military

Designul aminteste de incaltamintea specific militara, insa multiplele interpretari fashion de pe podium, i-au adus in garderoba milioanelor de fashioniste de pretiudindeni. Deopotriva masculini-femini, bocancii military au devenit de cateva sezoane incoace o prezenta notabila pe podiumurile de moda, fiind unul dintre cele mai bine cotate itemuri din arsenalul fashion al oricarei femei.

Daca in anii precedenti duritatea si brutalitatea lor era una exemplara, tendintele actuale indulcesc parca masculinitatea liniilor military prin fineturi de stil si nuante mai deschide la culoare. Ideea de baza ramane aceea de atitudine indrazneata, intr-o forma usor schimbata fata de ultimele sezone, marcata de simplitate si asocierile de nuante neutre.

Cauta bocanci cu barete late pe glezna, detalii metalice, simplii sau reinterpretati si integreaza-i in tinutele tale preferate. Blugi si piele sau rochii fluide ori pulovere lungi handmade vor arata deopotriva mega stylish alaturi de ei, putandu-se declara oficial ca bocancii military sunt mega IN!

https://zappatos.ro/bocanci-dama/bocanci-dama-nomina-1-black.html

https://zappatos.ro/bocanci-dama/bocanci-dama-military-grey.html

Bocanci decorati

Simplitatea nu intra in discutia stilistica a acestei toamne! Fermoare decorative, cureluse, tinte, nituri, cristale, funde, toate aduc o doza de originalitate si transforma instant si cel mai banal bocanc intr-unul ultramodern. Tendintele s-au materializat exemplar in cele mai actuale modele de bocanci dama propuse de zappatos.ro, asa ca sigur iti vei gasi perechea favorita si potrivita stilului tau vestimentar!

https://zappatos.ro/bocanci-dama/bocanci-dama-deidre-black.html

https://zappatos.ro/bocanci-dama/bocanci-dama-iron-black.html

https://zappatos.ro/bocanci-dama/bocanci-dama-joann-grey.html

Culoare la putere!

Paleta cromatica a sezonului toamna iarna 2017/2018 este surpinzator de vie, asa ca nici bocancii momentului nu puteau sa fie altfel! De la deja celebrul rosu si pana la mai temperatul albastru, verde sau galben, culorile fac legea in outfiturile tomnatice actuale! Bocancii colorati sunt o piesa in sine, ce trebuie asumata total, nu doar sa treci strada incaltata cu ei! Orice demers stilistic care ii integreaza va fi foarte cool, insa trebuie tinut cont de texturi, culori si proportii. O pereche de jeansi sau o rochie tricotata intr-o culoare complementara bocancilor, armonizeaza foarte bine întreaga compoziţie smart urban.

Adorati sau huliti, bocancii, cu toc gros, accente military, colorati, cu diverse decoratii metalice si nu numai, sunt un must al sezonului, jucand un rol principal pe scena stilistica si urbana a acestui sezon toamna/iarna. Cu siguranta catwalkul de top, unde defileaza toate modele importante de bocanci ai momentului, il gasesti numai pe zappatos.ro!

https://zappatos.ro/bocanci-dama/bocanci-dama-letizia-blue.html

https://zappatos.ro/bocanci-dama/bocanci-dama-ratna-wn-red.html

https://zappatos.ro/bocanci-dama/bocanci-dama-kelsey-dk-blue.html

Cel mai tare TEST! Află cum te văd cei din jur cu ajutorul "FIGURILOR ASCUNSE"... TEST interesant! Ceea ce vezi prima dată în imagine spune multe despre viața ta din prezent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x