Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

BOLI pe care riști să le faci, în funcție de ZODIE! Te numeri printre cei bolnăvicioși?

Unii oameni sunt mai predispuși la anumite boli față de alții, iar zodia joacă și ea un rol important în acest sens.

Unii oameni sunt mai predispuși la anumite boli față de alții, iar zodia joacă și ea un rol important în acest sens.

Berbec

Pentru ca esti o fire foarte impulsiva, bolile care te pot afecta cel mai grav sunt, in principal, cele cauzate de stres, precum: depresia, tulburarile de somn sau chiar accidentele vasculare. Incearca, asadar, sa adopti o atitudine mai calma, pentru a-ti pastra sanatatea.

Taur

Nativii din aceasta zodie sunt, adesea, raciti. Asadar, principalele probleme sunt cele care tin de zona gatului. Amigdalitele, faringitele si laringitele, dar si tulburarile ce tin de tiroida sunt probleme care te pot afecta.

Gemeni

In ceea ce ii priveste pe nativii din zodia gemeni, acestia se confrunta adesea cu probleme osoase, precum reumatismul. De asemenea, daca te-ai nascut sub acest semn, esti predispusa la accidentari. In plus, nici problemele vasculare nu te vor ocoli si, de aceea, este indicat sa faci miscare. In perioada rece, va trebui sa te imbraci cu mai mult simt de raspundere, fiindca poti face usor o pneumonie sau o bronsita.

Rac

In cazul tau, se pare ca stomacul reprezinta organul cel mai sensibil. De aceea, daca nu vei avea un program ordonat si vei sari peste mesele principale, risti sa fii afectata de gastrita sau chiar de ulcer.

Recomandari