Antena Căutare

Bolnavă în fază terminală, o tânără a dat o petrecere de două zile, înainte de a se sinucide. Și-a stabilit și ora la care trebuia să intre în comă

O tânără bolnavă în stadiu terminal a organizat o petrecere la care și-a chemat toți prietenii și rudele apropiate înainte de a se sinucide asistat. Betsy Davis și-a invitat rudele și prietenii printe-un e-mail, la o petrecere de două zile.

O tânără bolnavă în stadiu terminal a organizat o petrecere la care și-a chemat toți prietenii și rudele apropiate înainte de a se sinucide asistat. Betsy Davis și-a invitat rudele și prietenii printr-un e-mail, la o petrecere de două zile.

„Va fi o petrecere diferită de toate cele la care ați mers până acum, care va cere din partea voastră mai multă rezistență emoțională, concentrare și deschidere”, spunea mesajul lui Betsy, potrivit Associated Press, citat de greatnews.ro. Însă, invitații aveau de respectat o condiție importantă: să nu plângă în fața ei:

„Sunteți cu toții foarte curajoși că sunteți alături de mine înainte de a-mi începe călătoria. Îmbrăcați-vă cum vreți, spuneți ceea ce credeți, dansați, cântați, rugați-vă, dar nu plângeți în fața mea”, i-a rugat tânăra pe aceștia.

Boala Lou Gehrig (scleroză laterală amiotrofică) i-a furat tinerei artiste, în vârstă de 41 de ani, toate visurile, ajungând la limita puterilor. Astfel, aceasta a decis să pună capăt suferinței, luând o doză letală de medicamnte.

Davis a devenit unul dintre primii cetățeni din California, SUA, care a recurs la acest gest. Recent, statul California din SUA a legalizat sinuciderea asistată de medici în cazul bolnavilor în stadiu terminal.

Betsy Davis a conceput și un program detaliat pentru petrecerea care a avut loc, inclusiv ora exactă la care avea să intre în comă, și le-a împărtășit planurile invitaților săi.

Peste 30 de persoane au participat la petrecerea care a fost organizată într-un orășel montan pitoresc din sudul Californiei. Când weekendul s-a apropiat de final, prietenii săi au sărutat-o, și-au luat „La revedere”, s-au adunat pentru o fotografie și au plecat.

Davis a fost așezată pe un pat mobil pe versantul unui deal, unde a luat o combinație de morfină, pentobarbital și hidrat de clor, substanțe prescrise de medicul său.

Un japonez a învățat să facă scufundări pentru a-și găsi soția dispărută în tsunamiul din 2011. ”În ocean mă simt mai ap... De ce nu trebuie să mergi niciodată cu rezervorul mașinii aproape gol. Explozia va fi mai puternică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x