Antena Căutare

Bon Appétit, Monsieur le Président! Nicolai Tand a gătit pentru președintele Franței, Francois Hollande

 Nicolai Tand, simpaticul StarChef de la Antena Stars, emisiune difuzată sămbătă și duminică de la ora 17.00 a gătit la invitația premierului Dacian Cioloș  pentru delegația franceză condusă de președintele Franței, Francois Hollande.

Nicolai Tand, simpaticul StarChef de la Antena Stars, emisiune difuzată sămbătă și duminică de la ora 17.00 a gătit la invitația premierului Dacian Cioloș pentru delegația franceză condusă de președintele Franței, Francois Hollande.
Împreună cu Adi Hădean, cei doi au pregătit un meniu din produse de sezon 100% românești, interpretate în stilul bucătăriei franceze.
“A fost o experiență intensă, de care m-am bucurat enorm. Vă spun sincer, acum câțiva ani, când am ajuns la Paris și lucram ca șofer pe ambulanță, dacă cineva îmi spunea că într-o zi voi găti pentru premierul României și pentru președintele Franței, i-aș fi spus în mod clar că e nebun! Visurile chiar devin realitate atunci când muncești și ești serios. M-am bucurat să pot găti cu produse românești și să pot vorbi despre câte lucruri faine are țara asta”, a declarat Nicolai Tand.
“Regele castraveţilor cornișon” de la Işalniţa nu poate produce cât i se cere! „La început, totul era distrus, era pus s... Izvorul împăratului Franz Joseph din Pădurea de Argint, deviat! Ce se va întâmpla cu apa miraculoasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x