Antena Căutare

Cel mai inedit brad de crăciun este realizat de un cântăreț celebru! A folosit lucrurile fostei iubite pentru a-l decora, devenind senzația internetului – FOTO

Cu toții știm că decorarea bradului de Crăciun pare o misiune imposibilă de cele mai multe ori, de la nuanțele potrivite, până la alegerea lui în sine și dorința de a veni cu ceva nou. Ei bine, pe premisa asta a mers și cunoscutul cântăreț 50 Cent care a ales ca anul acesta bradul să fie plin de...lucrurile fostei iubite.

Cu toții știm că decorarea bradului de Crăciun pare o misiune imposibilă de cele mai multe ori, de la nuanțele potrivite, până la alegerea lui în sine și dorința de a veni cu ceva nou. Ei bine, pe premisa asta a mers și cunoscutul cântăreț 50 Cent care a ales ca anul acesta bradul să fie plin de...lucrurile fostei iubite.

Prin intermediul unei postări pe instagram, cântăreţul le-a prezentat celor aproape 22 de milioane de urmăritori cum şi-a decorat bradul de Crăciun cu pantofii fostei iubite.

”Nu am putut găsi globuri pentru pomul meu, aşa că l-am decorat cu lucrurile fostei mele. Ea a fost nevoită să plece din casa mea doar cu ce a venit”, a scris el în dreptul fotografiei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu știm care sunt motivele pentru care fosta iubită a plecat, dar având în vedere antecedentele sale cu foste soții sau concubine, nu cred că a plecat foarte fericită.

Cele mai mediatizate relații au fost cu două dintre iubite, din care au rezultat și doi copii. În 1996 a avut o relație cu năbădăi alături de Shaniqua Tompkins, devenind ulterior și părinţii unui băieţel pe nume Marquise Jackson.

La sfârșitul relației, Shaniqua a încercat să îi ia averea cântărețului de 50 de milioane de dolari, motivând că el i-a promis că va avea grijă de ea tot restul vieţii ei, însă n-a câştigat procesul.

Cel mai inedit brad de crăciun este realizat de un cântăreț celebru! A folosit lucrurile fostei iubite pentru a-l decora, devenind senzația internetului – FOTO 50 Cent

După o asemenea experiență, a încercat să își găsească alinarea în brațele modelului Daphne Joy, care i-a dăruit cel de-al doilea copil, un băiețel pe nume Sire Jackson. Însă, în final a eșuat după foarte puțin timp, iar modelul a depus plângere penală împotriva artistului. Ulterior, Daphne a retras plângerea, iar 50 Cent n-a fost condamnat.

50 Cent, în vârstă de 43 de ani, pe numele său adevărat Curtis James Jackson III, ,este un rapper american născut în Queens (New York). A ajuns cunoscut în întreaga lume prin albumul său de debut, Get Rich Or Die Tryin', care, împreună cu cel de-al doilea album al său, The Massacre, s-a vândut în peste 21 de milioane de exemplare, câștigând numeroase distincții.

Miracol de Crăciun pentru șapte frați orfani! După ani de suferință, coșmarul lor a luat sfârșit. „Am fost binecuvântați... Ioan Burculeț, noi previziuni astrologice uimitoare despre România. "Universul se aliniază. Destinul țării se va îm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x