Antena Căutare

Brad Pitt este protagonistul unui cilp de promovare a Republicii Moldova

Brad Pitt apare în clipul de promovare a Republicii Moldova. Pentru că cei de acolo se laudă cu ospitalitatea, actorul joacă rolul unui turist care vizitează țara de peste Prut și rămâne impresionat de căldura cu care este primit.

Brad Pitt apare în clipul de promovare a Republicii Moldova. Pentru că cei de acolo se laudă cu ospitalitatea, actorul joacă rolul unui turist care vizitează țara de peste Prut și rămâne impresionat de căldura cu care este primit.

Joacă atât de bine de zici că l-ar putea întrece în talent pe adevăratul Brad Pitt. Protagonistul clipului este un moldovean, însă seamnănă foarte bine cu starul din America.

Clipul este realizat farte bine și arată încă o dată care cât de frumoasă este vecina noastră, Republica Moldova.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A condus automobile timp de 56 de ani fără să dețină permis. Cum a fost posibil așa ceva!... Horoscopul zilei de 28 Noiembrie 2017. Una dintre ZODII are MARE NOROC la bani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x