Antena Căutare

Brand-ul de hoteluri Hilton serbează 100 de ani de la înființare. Un localnic din Texax a cumpărat un hotel în anul 1919

Fondatorul brand-ului Hilton, un localnic din Texas, a cumpărat în 1919 un hotel din orașul Ciosco, începând ceea ce a devenit în cele din urmă un imperiu multigenerațional.

Fondatorul brand-ului Hilton, un localnic din Texas, a cumpărat în 1919 un hotel din orașul Cisco, începând ceea ce a devenit în cele din urmă un imperiu multigenerațional.

Brand-ul de hoteluri Hilton serbează 100 de ani de la înființare. Un localnic din Texax a cumpărat un hotel în anul 1919

Brand-ul de hoteluri Hilton a devenit celebru pentru găzduirea de petreceri uriașe, la care au fost invitate celebrități dar și pentru seria de inovații pe care le-a adus. Hilton își revendică dreptul pentru primul hotel cu aer condiționat, primul hotel dintr-un aeroport și titularul recordului pentru cel mai mare hotel din lume.

Caribe Hilton din San Juan, Puerto Rico este creditat ca fiind locul de naștere al piña colada . Barmanul "Monchito" Marrero a dezvoltat rețeta originală în anul 1945, iar piña colada a fost ulterior adoptata ca cocktail oficial al insulei.

Sala de bal a hotelului Beverly Hilton găzduiește premiile Grammy și Globul de Aur, fapt ce înseamnă o mulțime de fani, actori, muzicieni, regizori, modele dar și verificări regulat ale hotelului.

"Au fost inovatori timpurii pentru a avea chei de cameră digitale, o aplicație în care puteți alege camera dvs., caracteristici personalizabile. Au fost unul dintre primii care au participat foarte mult la această campanie de marketing direct prin semnarea de membri de loialitate și oferirea de promoții de rezervare direct." , a declarat Dan Wasiolek, analist senior equity la Morningstar.

Brand-ul Hilton deține 12,5% din toate camerele de hotel din Statele Unite și 5,2% de camere la nivel global.

Un bărbat a rămas șocat atunci când a văzut că o poză cu piciorul lui amputat este folosită pentru pachetele de tigări f... România a primit cadou două „bucăți de Lună”. După Revoluție, una a dispărut fără urmă! Un agent special NASA promite să...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x