Britni Church are 12 copii, la doar 32 de ani. Pentru ce a fost blamată tânăra, de-a lungul timpului

Britni Church tocmai a născut cel de-al 12-lea copil și spune că nu poate să fie mai mândră de atât că îi are. E drept că a trecut și prin situații neplăcute, de-a lungul timpului, și chiar a fost blamată într-o anumită perioadă. Iată care este povestea ei.

Britni Church, o tânără de 32 de ani din Statele Unite, are 12 copii

Shutterstock

Britni Church provine din Arkansas City, Kansas, Statele Unite, și tocmai a devenit mamă pentru a 12-a oară. Iată care este povestea ei, relatată de The Sun, și cum arată cei 12 copii.

Britni Church are 12 copii, la doar 32 de ani. Pentru ce a fost, totuși, blamată, de-a lungul timpului

Britni Church are 32 de ani și 12 copii. Zilele acestea, l-a născut pe Rowyn. Spune că nu poate să fie mai mândră de atât de copiii ei și nu îi pasă acum, sau nu îi mai pasă, despre ce crede lumea despre ea. S-a întâmplat, într-o anumită perioadă a vieții ei, susține ea, să fie criticată pentru familia ei de dimensiuni mari.

La un moment dat, tânăra mamă a fost întrebată pe TikTok de unul dintre urmăritorii ei dacă "se simte rușinată că are 12 copii".

Ea i-a răspuns: "Sincer, când eram singură, nefiind în nicio relație, și creșteam șase copii, nu eram chiar jenată, însă mi-era rușine. Părea că este un lucru negativ să ai atât de mulți copii, ca mamă singură, necăsătorită, dar nu aș fi renunțat la niciunul dintre copii pentru nimic în lume. Părea, totodată, că trebuie să mă scuz că îi am, de ce să am atât de mulți copii".

Britni a mai spus că era nevoită să le spună oamenilor cu care avea tot felul de discuții că toți copiii ei sunt făcuți cu același bărbat, ca să nu fie în vreun fel și mai criticată sau blamată.

Britni: "În momentul de față, sunt cea mai mândră de copiii mei. Nu îmi e deloc rușine, nu mă simt jenată. Și eu, și soțul meu suntem foarte entuziasmați. Rowyn, chiar dacă e ultimul venit în familia noastră, o să fie la fel de iubit ca primul copil al oricărei alte familii, toți copiii mei au fost doriți și iubiți în egală măsură, de altfel".

Într-un interviu pentru CafeMom, Britni a spus: "Oamenii presupun, de obicei, o mulțime de lucruri despre noi, care pur și simplu nu sunt adevărate - suntem la fel ca toți ceilalți părinți".

Tânăra a avut primul ei copil, pe Crizman, care acum are 15 ani, la șase zile după ce ea a împlinit 16 ani și se căsătorise de doar cinci zile, pe atunci, cu primul ei soț. Au mai urmat patru copii ai lor: Jordan - care are 14 ani acum, Caleb - 13 ani, Jace - 12, iar Cadence - 10 ani.

După ce a divorțat de primul ei soț, în 2012, Britni a rămas însărcinată cu cel de-al șaselea copil, Jesalyn, acum în vârstă de opt ani. Tânăra a petrecut următorii trei ani crescându-și singură toți copiii, șase la număr, până când și-a întâlnit actualulul soț, pe Chris, în 2014, cu care a mai făcut șase copii.

@ourlargefamilylife

Reply to @janettejasso6 ##greenscreen ##ourlargefamilylife ##guytang ##eyecolor

♬ Drama - Guy Tang

Pe fiul ei cel mai mic, Rowyn, născut ultimul, Britni l-a născut cu anestezie epidurală, după ce pe primii opt copii i-a adus pe lumă fără această procedură.

"Sincer, chiar recomand acest lucru", a spus tânăra.

Britni Church și soțul ei, Chris, spun că au decis ca bebelușul cu "numărul 12", adică Rowyn, să fie și ultimul. Nu de alta, dar cheltuielile sunt destul de mari.

Cei doi cheltuiesc echivalentul a 230 de lire sterline pe săptămână, pe alimente, cutii cu lapte, cereale și scutece, care nu sunt deloc puține: vreo 600.

@ourlargefamilylife

Answer to @zhxbv_3 @lifesucks786 not ashamed #ourlargefamilylife #cheaperbythedozen #12kids

♬ original sound - Britni Church
Ultimele știri