Antena Căutare

Brittanny Bigley și-a regăsit sora după 25 de ani, pe Facebook. Ce a observat când a văzut-o și era "să-i sară inima din piept"

Brittanny Bigley, o tânără de 31 de ani, și-a regăsit sora pe Facebook după 25 de ani în care nu au mai știut nimic una de cealaltă. Uimitor este că acestea au în comun mai multe decât se așteptau, de parcă ar fi trăit una lângă cealaltă în tot acest sfert de veac.

Două surori mici Galerie
Brittanny Bigley și-a regăsit sora după 25 de ani, pe Facebook. Ce a observat când a văzut-o și era "să-i sară inima din piept" | Profimedia

Momentul reîntâlnirii celor două surori a emoționat pe toată lumea. Iată care e povestea lor, relatată de Daily Mail. Brittanny și-a regăsit sora, pe Facebook, după 25 de ani în care nu au mai știut nimic una de cealaltă.

Brittanny Bigley și-a regăsit sora după 25 de ani, pe Facebook. Ce a observat când a văzut-o și era "să-i sară inima din piept"

Brittanny Bigley are 31 de ani și este din Saratoga Springs, Utah, iar Amanda Stiles, de 29 de ani, locuiește în Santa Rosa, California. Cele două surori au fost despărțite când erau foarte mici, aveau șase, respectiv cinci ani, din cauza unor probleme grave care au avut loc în familia lor.

Când Brittanny era doar un bebeluș, mama ei a mers în California, unde l-a cunoscut pe bărbatul cu care urma să o aibă pe Amanda. Din cauza unor probleme între părinți, cele două surori au ajuns într-un centru de plasament, iar ulterior, de acolo s-a produs și separarea lor. Tatăl biologic al lui Brittanny a obținut custodia ei, iar sora lui Brittanny a fost adoptată de asistenții maternali ai centrului de plasament. Așa s-au separat drumurile surorilor pentru un sfert de veac.

Atât că Brittanny a decis, după ce a dat naștere unei fetițe, că vrea să își caute sora. Mai avea despre ea amintiri vagi, dar a vrut să facă tot ce poate ca să o găsească. S-a gândit să apeleze la puterea rețelelor de socializare, a postat un filmuleț pe Facebook în care a explicat de ce vrea să își găsească sora, iar apoi a început să ajungă pe unele piste și să primească indicii.

"Fosta iubită a tatălui meu mi-a dat mesaj că mă poate ajuta. Ea lucra pe atunci în centre de plasament și a spus că mă va ajuta cu informațiile de care am nevoie. Așa am aflat că numele surorii mele fusese schimbat după adopție, ceea ce mi-a fost de mare ajutor".

Cele două surori, reunite după 25 de ani datorită Facebook-ului, arată de parcă ar fi gemene

"Am căutat-o pe Amanda cu noul nume pe Facebook, iar după ce i-am văzut întâia dată fotografia de profil, am știut că am găsit-o. Mai să îmi sară inima din piept!". Filmulețul reîntâlnirii celor două surori poate fi văzut mai jos.

Și așa, Brittanny a ajuns la sora ei, Amanda. Nici ea nu uitase că are, undeva, în această lume, o soră. Brittanny i-a trimis Amandei un mesaj cu sufletul la gură și așa s-au reîntâlnit. Ce e și mai uimitor este cât de tare seamănă una cu alta, de parcă ar fi gemene. Deși nu s-au mai văzut de 25 de ani, au foarte multe lucruri în comun. De parcă au trăit în fiecare zi una lângă cealaltă.

"Amândouă iubim genele lungi false, avem un cercel mic în nas, părul, aproape la fel, amândurora ne place să ne machiem. Am început să plângem, în sfârșit, ne-am regăsit una pe alta", a mai spus Brittanny.

Amanda: "Eu am știut tot timpul că am fost adoptată și că mai am o soră. Părinții adoptivi au vrut să ne ia pe amândouă, dar până la urmă tatăl lui Brittanny a obținut custodia pentru ea".

Surorile au început să vorbească zilnic una cu cealaltă și, cu entuziasm, au pus la cale planul ca să se întâlnească. "Din cauza unor inconveniente financiare, nu am putut să ne întâlnim decât la un an din ziua când am început să vorbim. Restul este istorie".

Viața surorilor nu a mai fost la fel din clipa în care s-au îmbrățișat pentru prima dată după 25 de ani. Acum, ele sunt cele mai bune prietene și își vorbesc în fiecare zi.

Creatura găsită în Florida, asemănătoare cu un șarpe, care măsura aproape 1 metru. Și cercetătorii au fost uimiți să o d... Cea mai bulversantă iluzie optică, devenită virală. Unde sunt gura și nasul? 99% dintre cei care încearcă dau greș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x