Antena Căutare

Bucurestenii au participat la primul concurs de aruncat brazi

Zeci de bucuresteni au participat, astazi, la cursa de aruncat brazi. Fiecare concurent a primit un brad, mai mic sau mai mare, s-a asezat la linia de start, iar apoi s-a rugat ca pomul lui sa zboare ca vantul si ca gandul.

Primul concurent nu a avut prea mult noroc la prima incercare. Nu s-a dat batut si s-a ridicat de pe gheata, s-a sters putin, a luat bradul si a mai aruncat o data.

Cel de-al doilea concurent, mai putin emotionat, pentru ca stia deja ca nu trebuie sa alerge pe gheata, a aruncat mai bine.

Au urmat si alti bucuresteni. Toti s-au incalzit inainte cu un pahar de vin fiert sau ceai. Au studiat brazii si au urmarit aruncarile adversarilor. Norocul a venit odata cu incurajarile sustinatorilor.

Este pentru prima data cand se organizeaza in Capitala un astfel de concurs. La final, pentru ca prima editie a concursului de aruncat cu brazi sa fie una memorabila, in mijlocul parcului din Drumul Taberei a fost aprins un mare foc de tabara.

Romanul Valentin Gogu, cel mai vestit frizer din New York!... A fost descoperit cel mai mare obiect din Univers: un grup de galaxii foarte vechi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x