Antena Căutare

Bucuresti: Politist, muscat de un sofer care a parcat ilegal

Nu e poveste, chiar s-a intamplat in centrul Capitalei. Agentul a vrut sa-l amendeze pentru ca parcase ilegal. Ce-a urmat? Un scandal monstru la care trecatorii au asistat inmarmuriti. La final, politistul s-a ales cu o multime de vanatai si urme de colti pe brate, dar macar agresorul lui a ajuns pe mana procurorilor.

Incidentul a avut loc marti seara, in zona Splaiul Independentei din Sectorul 3 al Capitalei. Un agent de la rutiera a sesizat faptul ca un autoturism era parcat neregulamentar. In momentul in care i-a cerut conducatolui auto actele, tanarul de 24 de ani a devenit agresiv atat verbal, cat si fizic. Politistul a vrut, prin urmare, sa-l conduca la cea mai apropiata sectie de politie pentru identificare. Dar soferul s-a opus, l-a lovit pe politist si l-a muscat de cateva ori. Abia dupa interventia unui agent de paza din zona, soferul recalcitrant a fost bagat in masina politiei.

BMW M3 facut praf - Cu tractiunea spate nu e de joaca pe ploaie!... SPECTACULOS: Vezi primele imagini color transmise de Curiosity de pe planeta Marte!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x