Căutare Live

Bucuria unei vieți de 92 de ani! Întâlnirea dintre străbunica Millie și nepoțica ei de doar două zile a emoționat o lume întreagă

"Cine n-are bătrâni, să-și cumpere", spune o vorba străveche. Iar imaginea care surpride o bătrână de 92 de ani care își întâlnește pentru prima dată strănepoata de doar două zile susține încă o dată sentimentele de iubire și emoție.

"Cine n-are bătrâni, să-și cumpere", spune o vorba străveche. Iar imaginea care surpride o bătrână de 92 de ani care își întâlnește pentru prima dată strănepoata de doar două zile a emoționat o lume întreagă.

Scott Martin, originar din Washington, este proaspătul tătic al lui Penelope, o fetiță perfect sănătoasă. Acesta a ținut morțiș ca micuța să-și cunoască bunică, moment ce a fost imortalizat într-o fotografie devenită viral.

Millie este bunica lui Scott și străbunica lui Penelope. Are 92 de ani, iar clipa în care și-a văzut nepoțica în fața ochilor a fost neprețuită.

"Cred că bunica mea aștepta cu nerăbdare acest moment și mă bucur că i s-a îndeplinit dorința. A fost una dintre cele mai emoționante zile din viața mea. Între ele a fost dragoste la prima vedere", a mărturisit proaspătul tătic pe o rețea de socializare.

Cher Ami, porumbelul erou din Primul Război Mondial! Fără ochi, fără picior și cu o aripă rănită, pasărea a salvat 197 d... A cumpărat niște chiloți, dar înăuntru a găsit un mesaj șocant! Ce scria pe bilet este terifiant de-a dreptul!...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri