Antena Căutare

Bucurie mare pentru milioane de oameni. Nu vei mai fi obligat să-ți dezvălui identitatea pe Facebook!

Cea mai mare rețea socială din lume, Facebook a fost criticată în numeroase rânduri pentru o regulă care a făcut mai multe victime decât a reușit să prevină

Cea mai mare rețea socială din lume, Facebook a fost criticată în numeroase rânduri pentru o regulă care a făcut mai multe victime decât a reușit să prevină.

Dacă v-ați făcut un cont pe Facebook și ați încercat să fiți creativi când vine vorba de pseudonimul în spatele căruia v-ați fi dorit să vă ascundeți, gigantul online s-ar putea să fi prevenit cu succes astfel de experimente. În cazul în care ați crezut că ați păcălit sistemul, era foarte ușor pentru cineva să vă raporteze că folosiți un nume fals, doar pentru ca Facebook să vă blocheze accesul la platformă până în momentul în care nu ați fi trimis o poză reală cu buletinul vostru. Toate aceste măsuri aveau un singur scop, să vă oblige să folosiți numele vostru adevărat pentru profilul de Facebook.

După lungi dezbateri și proteste pe marginea acestui subiect, Facebook a decis să implementeze o excepție de la regula de mai sus sintetizată simplu ca ,,numele după care vă știe lumea”. Pentru că respectiva asociere de cuvinte implică un volum semnificativ de flexibilitate, ar trebui să reușească să prevină cu succes dezactivarea din greșeală a conturilor din cauza persoanelor care înaintează petiții malițioase către Facebook. ,,Recunoaștem că este foarte important ca această politică să funcționeze pentru toată lumea, mai ales în comunitățile care sunt marginalizate și discriminate.”

Continuarea o puteți citi pe Playtech.ro.

Galerie FOTO! Kim Kardashian și Kanye West au vrut să-și facă nunta aici! Cea mai scumpă construcție din lume costă 300 ... "Pentru strănepoţi, încă ceva despre Bucureşti..."! Documentar inedit al anilor 1980, dedicat copiilor, nepoți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x