Antena Căutare

Buddy, influencerul care nu vorbește. Cum a ajuns el să strângă sute de like-uri pentru o poza

Cred că suntem cu toţii de acord: să fii influencer pare, în ultima vreme, meseria perfectă. Copii care de abia au ajuns la şcoala, adolescenţi sau oameni trecuţi de prima tinereţe îşi fac conturi pe diverse reţele de socializare, iar de acolo începe nebunia: postări, cât mai mulţi urmăritori şi nenumărate aprecieri. Şi câştiguri, evident.

Sute de like uri pentru o poza. Alte sute. Dar Influencerul Buddy câştigă doar capital de imagine. Câştigul propriu zis, dacă ar fi să apară, nu ar ajunge în mâinile lui ci, în ale celui care l-a transformat în influencer.

„Il am pe Buddy de doi ani și jumătate, timp în care am format o legătură foarte faina ce ne-a făcut pe amândoi să ne dorim să explorăm lumea într-un duo mai puțin obișnuit. Avem experiențe de tot felul, împreuna, el m-a învățat să gândesc simplu și să mă bucur de momente, iar eu încerc să îi arăt ce înseamnă libertatea și încrederea. Vrem să demonstrăm oamenilor că un câine este mai mult decât un simplu companion ce îți ocupă timpul liber și cere să fie îngrijit”, a spus Răzvan, stăpânul lui Buddy.

O strofă inedită din volumul "Florile răului", adăugată de mână de Baudelaire, scoasă la licitaţie... Tabloul "Charing Cross Bridge", de Claude Monet, adjudecat contra sumei de 27,6 milioane de dolari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x