Antena Căutare

Bugetul nu contează. Ce poți învăța de la miliardarii lumii atunci când vrei să cumperi un ceas

Celebritățile adoră să se afișeze cu ceasuri foarte scumpe, precum Tag Heuer sau Vacheron Constantin, însă unii miliardari par construiți dintr-un alt aluat.

Bugetul nu contează. Ce poți învăța de la miliardarii lumii atunci când vrei să cumperi un ceas
| Creative Commons

Celebritățile adoră să se afișeze cu ceasuri foarte scumpe, precum Tag Heuer sau Vacheron Constantin, însă unii miliardari par construiți dintr-un alt aluat.

Cei mai bogați oameni din lume nu simt nevoia să-și impresioneze partenerii de afaceri sau să facă o impresie de excepție asupra jurnaliștilor.

Un ceas de mână nu reprezintă doar un instrument care ne ajută să aflăm cât este ora. Precum hainele pe care le porți, ceasul spune multe lucruri despre stilul tău și despre filosofia ta de afaceri. Vrei să fii ostentativ sau încrezător? Vrei să te lauzi cu puterea ta financiară sau să dai dovadă de discreție? Modul în care arăți spune multe lucruri despre personalitatea ta, precum și despre atitudinea ta față de cei din jur.

Din fericire, fiecare persoană are la dispoziție o întreagă paletă de opțiuni atunci când dorește să cumpere un ceas, iar designurile fascinante se îmbină cu prețurile accesibile și cu o foarte bună calitate a produselor, după cum vedem aici.

Miliardarul american Tom Perkins a aflat asta pe pielea lui, când, în 2014, a apărut la o emisiune televizată pentru a se scuza cu privire la comentariile denigratoare pe care le-a făcut față de mișcarea Occupy Wall Street, în timp ce purta un ceas de 380.000 de dolari. Așa cum era de așteptat, presa l-a atacat dur. Dacă și-a propus să pară solidar cu oamenii obișnuiți, miliardarul a eșuat lamentabil.

Alți oameni de afaceri de renume mondial au, însă, o altă filosofie de viață:

Bill Gates poartă un ceas de 10 dolari

În timpul unei vizite împreună cu fiica sa la o fermă de cai din California, Bill Gates a fost văzut purtând un ceas Casio, care poate fi cumpărat cu doar 17 dolari. El a declarat, la un moment dat, pentru publicația The Washington Times: „Port un ceas de 10 dolari”. Înainte de a considera că ceasul său este mult prea ieftin pentru posibilitățile sale financiare (Bill Gates este cel mai bogat om din lume!), nu uita că scopul inițial al Microsoft era să facă PC-urile accesibile pentru toată lumea, conform wework.com.

Richard Branson uimește din nou

Carismaticul fondator al companiei Virgin Group are o avere de 5 miliarde de dolari și a declarat, recent, pentru The Wall Street Journal că poartă un ceas Torgoen pe care l-a cumpărat pentru modul în care arată. Ceasul purtat de Richard Branson este vândut cu prețul de 320 de dolari. Suntem siguri că miliardarul deține și alte ceasuri, mai ales dacă ne amintim de perioada în care a reprezentat imaginea brandului Bulova Accutron. Cu toate acestea, el a ales să apară în paginile The Wall Street Journal ca fiind un bărbat practic și tradițional.

Roman Abramovich își măsoară bătăile inimii

Un alt ceas surprinzător de ieftin pentru puterea financiară a purtătorului poate fi găsit la încheietura mâinii lui Roman Abramovich, care are o avere de 9,5 miliarde de dolari. Abramovich a fost văzut de mai multe ori purtând un ceas Polar M61, care costă 140 de dolari. Ceasul este destinat alergătorilor și poate monitoriza bătăile inimii. Din fericire pentru el, miliardarul nu are motive de a fi stresat, poate cu excepția situației actuale din clasamentul Premier League a clubului de fotbal Chelsea, pe care l-a cumpărat cu suma de 270 de milioane de dolari. Pur și simplu, Abramovich vrea să pară tânăr și sportiv.

Nici Oprah Winfrey nu epatează

Mogulul media Oprah Winfrey a fost fotografiată purtând un ceas care a fost creat doar pentru ea la prețul de 730 de dolari. Dacă nu ești la fel de norocos să deții un ceas Philips Stein făcut doar pentru tine, poți cumpăra unul cu 400 de dolari.

Barack Obama și Serviciul Secret

Președintele SUA Barack Obama purta un ceas Tag Heuer atunci când era senator, însă în prezent poartă aproape întotdeauna un ceas destinat membrilor Serviciilor Secrete americane. Și tu ai putea cumpăra un astfel de exemplar: costă 350 de dolari.

Pe ele trebuie să le ai acasă! Topul ZODIILOR super harnice... Dacă poți citi acest mesaj, iată ce trebuie să știi despre mintea ta. Click pentru imaginea întreagă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x