Antena Căutare

Bunicuța care și-a salvat nepoții de coronavirus își dezvăluie secretele: „Când ne întâlnim, în loc de pupături şi îmbrăţişări, vom face cu ochiul”

Teama de coronavirus este tratată într-un mod mult mai relaxat dacă reuşim să zâmbim. O bunică din Italia a transformat sfaturile medicilor într-o lecţie amuzantă. Nu lipsesc nici ironiile. Bătrânica are şi sugestii pentru perioada carantinei.

„Renzo şi Lucia, nepoţii mei, au scăpat ca prin minune datorită sfaturilor mele”, spune bătrânica.

Sfatul numărul 1: Spălaţi-vă pe mâini!

„Şi unde e noutatea?! De câte ori v-am întrebat: "Te-ai spălat pe mâini?" Nu acum, cu coronavirusul. Dintotdeauna."Te-ai spălat pe mâini? Du-te şi spală-te!"

Al doilea sfat: Când strănutaţi, trebuie să strănutaţi în cot.

„Nu de teama coronavirusului. Se numeşte educaţie!”

Al treilea sfat: Pentru o perioadă trebuie să evităm sărutările şi îmbrăţişările.

„Pentru că au spus că sunt periculoase. Şi, atunci, ce putem face? Când ne întâlnim, în loc de pupături şi îmbrăţişări, vom face cu ochiul.”

Carantina

„Ce fac 14 zile acasă? Profitaţi. Puteţi să vedeţi serialul, să spălaţi geamurile! Cel mai important: Mă puneţi pe mine în carantină 14 zile? O să fac sucul de roşii!”

Ea 16, el 51! S-au căsătorit și au făcut un copil. „Am văzut în ochii ei că voia cu adevărat să se mărite cu mine!”. Fot... Nouă seturi de gemeni, înscrise în același an, la aceeași grădiniță! Angajații au crezut că văd dublu! Foto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x