Antena Căutare

Ca la noi, la nimeni! Un jandarm trimis la o intervenţie a făcut o descoperire ULUITOARE: ”A zis că făcea curățenie, nu știa cu cine...”

Un jandarm a avut parte de surpriză neplăcută. În noaptea de sămbătă spre duminică, a fost trimis la o intervenție. Nimic neobișnuit. Însă, în momentul în care a ajuns la adresă, a descoperit că un hoţ încerca să fure lucruri chiar din boxa sa. Când bărbatul a fost întrebat ce face în boxă, el a răspuns că face curăţenie, neştiind că vorbeşte cu proprietarul spaţiului. 

Un jandarm a avut parte de surpriză neplăcută. În noaptea de sămbătă spre duminică, a fost trimis la o intervenție. Nimic neobișnuit. Însă, în momentul în care a ajuns la adresă, a descoperit că un hoţ încerca să fure lucruri chiar din boxa sa. Când bărbatul a fost întrebat ce face în boxă, el a răspuns că face curăţenie, neştiind că vorbeşte cu proprietarul spaţiului.

Un echipaj de jandarmi din Arad a fost trimis, după un apel telefonic, să verifice un bloc de la care o locatară anunţa că o boză de la etajul VI pare având uşa forţată, ca şi cum s-ar fi dat o spargere.

Ca la noi, la nimeni! Un jandarm trimis la o intervenţie a făcut o descoperire ULUITOARE: ”A zis că făcea curățenie, nu știa cu cine...”

”Cât de ghinionist să fii, să vrei să dai o spargere şi să nimereşti fix boxa unui jandarm aflat în serviciu? Colegul nostru a realizat că locaţia este tocmai spaţiul pe care el îl foloseşte, iar când a intrat în încăpere, a observat o persoană de sex masculin care sorta de zor sculele de pescuit şi alte lucruri. Întrebat ce face înăuntru, acesta a răspuns că face curăţenie, neştiind că persona care l-a întrebat este chiar proprietarul spaţiului. Cum acesta nu angajase nicio persoană să-i presteze astfel de servicii în miez de noapte, şi dacă ar fi făcut-o, cu siguranţă i-ar fi dat o cheie, nu l-ar fi lăsat să se chinuie cu şurubelniţa, acesta a fost condus la secţia de poliţie unde i s-au întocmit actele de sesizare pentru infracţiunea de tentativă de furt”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad, Valeriu Macovei.

Timp de 3 ani, acest cuplu a mâncat doar fructe. Rezultatele sunt SPECTACULOASE. Vezi cum arată cei doi... Cancerul i-a furat soțul, dar nu s-a lăsat doborâtă! O femeie din Cluj ne arată ce înseamnă generozitatea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x