Căutare Live

Ca sa evite chiulul: Un director le-a permis elevilor sa fumeze-n curtea scolii!

Chiar daca au 11, 12 sau 13 ani, copiii pot trage linistiti cate o tigara sub atenta monitorizare a profesorilor

Stati linistiti, nu se intampla in Romania! Sau cel putin, nu inca... “Scoala – pilot” intr-ale fumatului se afla undeva in localitatea britanica Leeds, iar decizia a fost luata de conducerea institutiei pentru ca elevii sa nu mai paraseasca incinta atunci cand incearca sa-si gaseasca un loc in care sa-si aprinda tigarile. Asa ca dascalii, “baieti de baieti”, au decis sa le usureze munca celor mici si sa le ofere libertatea de fuma linistiti in curtea scolii si sub o monitorizare corespunzatoare. Conform publicatiei Mirror, in scoala cu pricina invata 75 copii cu varste de minim 11 ani, care au probleme comportamentale, si, din cate se pare, decizia referitoare la fumatul liber a fost luata de directorul scolii.

Autoritatile britanice s-au sesizat si au deschis deja o ancheta pentru a afla cine se face vinovat pentru aceasta situatie foarte rar intalnita.

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri