Antena Căutare

Cadavrul lui Bin Laden va fi cautat de un excentric scafandru american in Marea Arabiei

Excentricul scafandru american, Bill Warren, va cauta cadavrul lui Osama bin Laden in Marea Arabiei pentru a demonstra ca acesta este cu adevarat mort, informeaza New York Post, citat de HotNews.

Warren, in varsta de 59 de ani, a promis ca va face fotografii pentru a dovedi moartea fostului lider al-Qaeda, ucis intr-o misiune a fortelor speciale americane pe 2 mai.

"Administratia Obama ar fi trebuit sa faca publica fotografia, asa cum am facut cu Billy the Kid sau Sadam Hussein. Am o prietena in Rusia si imi spune ca acolo, in cercurile serviciilor de informatii, nu se crede ca bin Laden este cu adevarat mort," a spus Warren.

Acesta a descoperit peste 200 de epave si este convins ca poate gasi cadavrul. Scafandrul se asteapta sa cheltuie 400.000 de dolari in calatoria de doua saptamani de luna viitoare. El planuieste sa inchirieze o nava in India de 10.000 de dolari pe zi si sa cheltuie alti 1.000 de dolari pe zi pentru un submarin ghidat cu telecomanda.

"O fac pentru ca sunt un american patriot care vrea sa stie adevarul. O fac pentru lumea intrega", a declarat acesta.

Foto: thecomingcrisis.blogspot.com




Tortionar nazist in varsta de 90 de ani, descoperit in Anglia... Un pictor banatean a creat cel mai mare puzzle de lemn din lume!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x