Antena Căutare

Un chinez s-a autoexpediat prin posta pentru a face o surpriza. Aventura era sa il coste viata!

Hu Seng s-a gandit sa ii faca o surpriza deosebita iubitei si sa ii inveseleasca ziua cu un cadou mai putin obisnuit: chiar el. In loc sa mearga la ea la birou cu un buchet mare de trandafiri sau sa o astepte acasa, cu o fundita in jurul gatului, barbatul s-a gandit la ceva mai practic: sa se autoexpedieze la locul ei de munca, intr-o cutie de carton.

Din pacate, Hu Seng nu a luat in considerare intarzierile comune serviciului postal; nefericitul Romeo a ajuns la destinatie ore mai tarziu, dupa ce postasul gresise intial drumul spre destinatie.

Cand iubita a deschis cutia, cadoul neinspirat a parut mai degraba o gluma morbida din partea mafiei: chinezul lesinase din cauza lipsei de oxigen, incovrigat in cutie.

O ambulanta a fost imediat chemata de colegii fetei, in timp ce un martor a facut poze care il infatiseaza pe barbat fara simtire. Cand si-a revenit, Hu Seng a declarat pentru Daily Mail: “Nu ma asteptam ca o sa imi ia atat de mult sa ajung la destinatie. Am vrut sa fac o gaura in carton insa materialul era prea gros si nu am vrut sa stric surpriza strigand dupa ajutor”.

Un angajat al oficiului postal chinez a spus ca daca ar fi stiut ce planuia, nu ar fi acceptat “pachetul”. In plus, posta are reguli stricte in privinta coletelor vii: “Pana si animalele pe care le primim sunt trimise in containere speciale, astfel incat sa poata respira”.

sursa foto: dailymail.co.uk

Daciotii: Am ajuns in Mongolia... Spania: 120 de tone de rosii, folosite intr-un "razboi traditional"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x