Antena Căutare

Cadoul de Crăciun, primit de angajații Reginei Elisabeta, costă doar șapte lire sterline. Știrea face înconjurul internetului

Regina Elizabeth II va oferi personalului ei tradiţionala budincă de Crăciun, care, anul acesta, este cumpărată de la unul dintre cele mai accesibile lanţuri de supermarketuri.

Cadoul de Crăciun, primit de angajații Reginei Elisabeta, costă doar șapte lire sterline. Știrea face înconjurul internetului
Regina Elisabeta a Marii Britanii

Membrii familiei regale britanice îşi vor petrece sărbătorile la Sandringham, unde vor participa la slujba de Crăciun de la St Mary Magdalene Church, iar în seara de Ajun vor deschide cadourile.

În această perioadă, cei 1.500 de angajaţi în staff-ul reginei nu au fost uitaţi. Ei vor primi, potrivit tradiţiei, o budincă şi o felicitare, iar cei mai vechi dintre angajaţi, şi vouchere în valoare de 35 de lire sterline.

Potrivit site-ului familiei regale, regina oferă fiecărui membru al personalului ei o budincă de Crăciun, tradiţie începută de bunicul ei, regele George V.

În anii anteriori, regina a oferit budincă de la Harrods sau Fortnum & Mason, băcănia regală. Presa britanică a scris că monarhul, de data aceasta, în încercarea de a reduce cheltuielile, va oferit budincă de la Tesco, care costă 6 lire sterline.

Un cuplu a adoptat trei frați din dorința de a rămâne o familie: ”E primul Crăciun pe care-l vom petrece în această form... Lupta pentru libertate este vizibilă în București la 30 de ani de la Revoluție. Urmele gloanțelor descoperite pe o casă ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x