Antena Căutare

Cadouri magice de Craciun

In fiecare an alergi dupa cadouri pe ultiam suta de metri? Anul acesta poti sa alegi dintr-o colectie frumoasa de cadouri handmade pe care le personalizezi dupa gustul tau. Deosebit, original, unicat, altfel. Precum Ladita Christmas Magic by Le Cose Animate.

In fiecare an simtim magia Craciunului. Oamenii sunt mai calzi, mai veseli, mai iubitori. Ne amintim ce placut este sa daruim celor dragi atentia noastra. Ne incalzim visand la un an mai bun langa o cana de vin fiert. Ladita Christmas Magic ne aminteste de toate aceste clipe minunate pe care iarna ni le aduce. De luminitele cu care tot orasul este decorat, de placerea pe care o simti cand, intrand in casa, miroase a cald si a brad.


Din lemn, pictata cu vopsele acrilice, antichizata cu auriu si infrumusetata prin tehnica decoupage-ului, dupa un design original lucrat de artistii Le Cose Animate, Christmas Magic este ladita care iti va gazdui cele mai frumoase dintre ornamente. Sau poate o Craciunita primita cadou? Ori va deveni un cadou minunat pentru cineva drag.

Ladita Christmas Magic poate fi personalizata cu orice mesaj iti doresti, pentru ca darul tau unicat sa impresioneze si mai mult destinatarul. Afla toate detaliile apasand aici.

Observator Special: Arta sau kitsch? Febra tatuajelor i-a cuprins pe romani. "Aici in Romania vezi acelasi tatuaj p... Meseriile pe care le-ar practica romanii fara sa fie platiti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x