Antena Căutare

Plătești cât stai, nu cât consumi! Deviza unei cafenele din Londra

Un local unde nu plăteşti consumaţia, ci timpul pe care îl petreci la masă a fost inaugurat recent la Londra. Şi are un succes uriaş! Clienţii intră, stau cât doresc, consumă ce doresc şi la final plătesc trei dolari pe oră.

Un local unde nu plăteşti consumaţia ci timpul pe care îl petreci la masă a fost inaugurat recent la Londra. Şi are un succes uriaş. Clienţii intră, stau cât doresc, consumă ce doresc şi la final plătesc 3 dolari pe oră.

O uşă mică albastră şi un geam care dă spre stradă. Practic nimic care să indice faptul că în interior e o cafenea, una specială. Pentru orice consumi aici NU plăteşti nimic! Primeşti la masă un ceas vechi, dar funcţional, care îţi arată cât timp ai petrecut. Poţi comanda ceai, cafea sau suc, poţi sta oricât, nimeni nu te dă afară. La final ai o singură datorie: să te uiţi la ceas şi să plăteşti orele petrecute aici.

Citește mai multe pe observator.tv!

VIDEO | Ce simt pasagerii unui avion de mici dimensiuni, înainte de prăbușire!... Momente dificile pentru Pești și Scorpioni. Horoscopul zilei de joi, 23 ianuarie, prezentat de Camelia Pătrășcanu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x