Antena Căutare

Cainii ar putea fi interzisi intr-un oras american. Vezi aici motivul!

Autoritatile dintr-un oras american vor sa interzica prezenta cainilor pe strazile localitatii. Parerile localnicilor sunt impartite, caci unii considera ca patrupedele nu sunt principala problema a orasului lor.

Potrivit Daily Mail, autoritatile locale din Beaver Falls vor sa interzica prezenta patrupedelor pe o portiune de 10 strazi ale orasului, zona in care se afla un centru de afaceri. Americanii care lucreaza in zona au reclamat faptul ca stapanii de caini ii leaga de stalpi, iar de multe ori patrupedele au dimensiuni care ii sperie pe trecatori.

Proprietarii de magazine din zona se plang de faptul ca prezenta cainilor le afecteaza facerile. Ei spun ca potentialii clienti se feresc sa treaca pragul magazinelor din cauza mizeriilor pe care le lasa in urma cainii.

Consiliul local din Beaver Falls urmeaza sa dezbata propunerea de interzicere a cainilor, chiar daca unii localnici nu sunt de acord cu aceasta masura. Ei spun caproblemele legate de droguri sau de rata criminalitatii ar trebui rezolvate mai inainte. De asemenea, recomanda autoritatilor sa intensifice patrulele pe strazi pentru a preveni neplacerile provocate de patrupede.

Foto: Intact Images

Magazinul de barbati din Paris, cea mai noua metoda de a gasi un sot... Tare ca fierul si iute ca otelul: Cum arata catelul viitorului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x