Antena Căutare

Producția Apple Mac Pro se mută în China

Apple Inc își schimbă producția noului computer Mac Pro, din Statele Unite ale Americii în China. Calculatorul de birou în valoare de  6.000 de dolari se va produce într-o fabrică din Shanghai.

Apple Inc își schimbă producția noului computer Mac Pro, din Statele Unite ale Americii în China. Calculatorul de birou în valoare de 6.000 de dolari se va produce într-o fabrică din Shanghai.

"Ca toate produsele noastre, noul Mac Pro este proiectat în California și include componente din mai multe țări, inclusiv Statele Unite. Ansamblul final este doar o parte a procesului de fabricație.", a spus un purtător de cuvânt al Apple.

China este o piață cheie pentru Apple, precum și un centru de producție major pentru dispozitivele sale. Compania a obținut aproape 18% din veniturile sale totale din Greater China în trimestrul încheiat în martie.

Săptămâna trecută, Apple a cerut furnizorilor săi mai mari să evalueze implicațiile costurilor de deplasare a 15% -30% din capacitatea lor de productie din China. Compania se pregătește pentru restructurarea lanțului de aprovizionare.

Temperaturile ridicate pot afecta sănătatea... Și-a ars hainele și a pus mâna pe ac și ață! De zece ani, acest tânăr se îmbracă, zilnic, în haine de epocă: „Și ce dacă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x