Antena Căutare

CĂLUGĂRUL care a făcut PACT cu DIAVOLUL! Uite ce PUTERI avea!

Toată lumea a auzit de anumite personaje din istorie care au făcut pact cu diavolul pentru a obţine anumite puteri sau beneficii.

Toată lumea a auzit de anumite personaje din istorie care au făcut pact cu diavolul pentru a obţine anumite puteri sau beneficii.

Un astfel de caz este şi cel al lui Grigori Rasputin, a cărui legend spune că a avut o viaţă extrem de agitată, mai ales după ce a trecut de partea forţelor răului.

Despre Raspuntin se crede că făcea parte dintr-o sectă numită Khlysts, ce practica autoflagelarea. Puterile vindecătoare pe care acesta le avea a făcut pe mulţi să creadă că ar fi făcut un pact cu diavolul. Ceea ce este cu adevărat incredibil este faptul că, de foarte multi ori, Rasputin a sfidat moartea şi a rămas în viaţă deşi a suferit răni mortale. Mulţi se temeau de el, considerându-l vrăjitor.

Se spune că deşi a fost împuşcat de mai multe ori, acesta nu a murit. Decesul ar fi intervenit din cauza faptului că a fost legat şi aruncat într-un râu.

Fenomene EXTRATERESTRE în România! Uite ce a VĂZUT pilotul care s-a întâlnit cu un OZN!... Caz ŞOCANT de CANIBALISM! Uite ce a fost în stare să facă această femeie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x