Antena Căutare

Cam așa e, nu? Top 5 cele mai materialiste zodii

Pentru unii, bani reprezintă principala cale de a găsi fericirea. Iar cum vorba "banii sunt ochiul dracului" îi definește pe unii, din punct de vedere astral, există nativi predispuși la a fi zgârciți și extrem de lacomi:

Pentru unii, bani reprezintă principala cale de a găsi fericirea. Iar cum vorba "banii sunt ochiul dracului" îi definește pe unii, din punct de vedere astral, există nativi predispuși la a fi zgârciți și extrem de lacomi.

TOP 5 cele mai încăpățânate zodii! Îl/o regăsești?

Kudika.ro a făcut un top al celor mai materialiste zodii:

Berbec

Putem spune fara sa mai stam pe ganduri ca berbecii sunt materialistii zodiacului. Preocuparea lor pentru bani provine si din dorinta de a imparti cu cei din jur si a le face toate poftele. Fata de alte zodii, berbecii nu sunt zgaciti si adora sa ofere cadouri celor din dragi. Ei nu vor sa faca bani pentru a strange averi ci vor sa ii cheltuiasca dupa bunul plac pentru a nu le lipsi absolut nimic din ceea ce isi doresc.

Rac

Nu doar ca sunt innebuniti dupa bani, dar sunt si cei mai zgarciti nativi ai zodiacului. Strang fiecare banut ca si cum maine ar fi sfarsitul lumii si nu ar mai avea de unde sa faca rost de bani. Culmea este ca nici macar nu isi fac poftele ci pun fiecare banut la pusculita pentru zile negre (care de cele mai multe ori nici nu apar).

Citește mai departe!

Poţi să vezi toate cifrele din cercuri? Încearcă şi tu testul care a băgat în ceaţă mii de persoane... Nu te mai poţi ascunde! Cât de invidioasă este o femeie, în funcţie de zodie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x