Antena Căutare

Campanie socanta anti-SIDA: "Este mult mai amuzant sa mori de batranete"

Guvernul din Chile a demarat o campanie anti-SIDA, cu sloganul „Mai bine sa mori de batranete...”. Potrivit IPS News, campania a starnit numeroase controverse, fiind prea putin explicita in legatura cu HIV.



Spotul o prezinta in continuare pe sotia victimei, care, socata fiind, se prabuseste la randul sau in urma unei crize cardiace si moare alaturi de companionul sau, din nou, pe muzica de sarbatoare, strigate de "Bravo !", si comentariul "daca mori impreuna cu cel care ti-a fost partener toata viata, este inca si mai bine. Atentie la SIDA! Fiti fideli!"

Campania, lansata de Guvernul chilian a starnit dezbateri si numeroase comentarii negative pe internet si pe retelele sociale. Mai mult decat atat, ea a fost criticata de asociatia seropozitivilor Vivo Positivo, care reproseaza guvernului ca se autocenzureaza neindraznind sa vorbeasca despre sex.

Ministrul sanatatii, Jaime Manalich, este insa satisfacut de rezultate: "Campania si-a atins perfect obiectivul", pentru ca oamenii vorbesc din nou despre SIDA.

Circa 20.000 de chilieni au fost diagnosticati cu HIV, dar mediile medicale estimeaza ca numarul acestora ar fi intre 35.000 si 50.000.



Vezi inca doua clipuri ale controversatei campanii!

Bolile si SIDA



Petrecerea virusilor


VIDEO! Seicii au impodobit cel mai scump brad de Craciun... Mexic: Peste 140 de prizonieri au evadat, iesind pe poarta inchisorii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x